Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: United – Fulham

United ställs i eftermiddag mot Fulham på Old Trafford och en seger är ett måste om United vill behålla hoppet om att klara en Champions League-plats den här säsongen. Startelvorna är nu presenterade och vi noterar Darren Fletcher går in på mittfältet, bredvid Michael Carrick.

I defensiven är det inga överraskningar. David de Gea vaktar förstås målet medan Rafael da Silva och Patrice Evra tar hand om ytterbacksplatserna. I mittförsvaret blir det Chris Smalling tillsammans med Nemanja Vidic. Phil Jones, som utgick med hjärnskakning i senaste matchen, är inte med i Uniteds trupp. Däremot tar Rio Ferdinand plats på bänken efter lång skadefrånvaro.

Offensivt tvingas vi konstatera att Adnan Januzaj återigen inleder på bänken. Det betyder att offensiven är oförändrad sedan sist, med Juan Mata, Wayne Rooney och Ashley Young bakom Robin van Persie.

Notabelt är att det inte finns någon plats i Uniteds trupp för Danny Welbeck. Shinji Kagawa tar plats på bänken efter att ha varit helt petad senast.

I Fulham noterar vi att Ryan Tunnicliffe, som ju lämnade United den 31 januari, går in i startelvan. Larnell Cole gjorde Tunnicliffe sällskap till Fulham och inleder på bänken. Anfallaren Kostas Mitroglou som värvades från Olympiacos saknas dock.

Manchester United

De Gea
Rafael, Smalling, Vidic, Evra
Carrick, Fletcher
Mata, Rooney, Young
Van Persie

Avbytare: Lindegaard, Ferdinand, Giggs, Valencia, Kagawa, Januzaj, Hernandez

Fulham: Stekelenburg; Riether, Burn, Heitinga, Riise; Tunnicliffe, Sidwell, Kvist, Richardson; Holtby, Tankovic
Avbytare: Stockdale, Hangeland, Kacaniklic, Duff, Cole, Parker, Bent

Domare: Kevin Friend

Matchen sparkar igång 17.00 och visas på Viasat Fotboll (HD) och Viaplay.

COME ON UNITED!