Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Cleverley: Det var ett rättvist resultat

Tom Cleverley var spelaren som fick svara på Manutd.coms frågor efter det oavgjorda resultatet mot Arsenal. Trots att man inte gjorde mål och inte hade mest boll i matchen tycker mittfältaren, som spelade från start, att det var ett rättvist resultat.

“Jag tror att vi tar med oss det faktum att vi inte såg ut att skäppa in något mål. Vi var solida i försvarsspelet och det det kändes som en klassiskt Manchester United-prestation på bortaplan där vi försökte att göra mål på kontringar.”

“Tyvärr så blev det inget mål för oss. De hade troligtvis mer bollinnehav än oss men vi hade bäst lägen, så jag skulle säga att det var ett rättvist resultat.”

Nu kommer att United resa till Mellanöstern för fem dagars träning i betydligt varmare klimat, och på så sätt hoppas få tillbaka den glöden som behövs för att säkra en fjärdeplats i Premier League.

“Vi kommer att åka iväg nu och ha fem stycken välbehövliga träningsdagar i varmt klimat som kommer att att hjälpa oss att bli samspelta och förhoppningsvis göra oss gott för slutet av säsongen.”

“Träning i varmt klimat är bra för våra kroppar samtidigt som det hjälper oss att få bättre lagkänsla när alla spelare är tillsammans. Vi gjorde detsamma förra året och det hjälpte oss verkligen – förhoppningsvis kommer att att få samma effekt den här gången.”


Källa: Manutd.com