U18 tog övertygande seger

U18 övertygade stort när man slog Middlesbrough på hemmaplan med hela 5-1. Devonte Redmond både inledde och avslutade målskyttet för Uniteds del.

Efter att ha åkt ut mot Huddersfield i FA Youth Cup var det ett revanschsuget United som tog emot Middlesbrough. Det började också på bästa möjliga sätt när Redmond gjorde 1-0 efter 18 minuters spel. Redmond låg också bakom nästa mål när han serverade Croskery till 2-0 cirka 15 minuter senare. Redmond var dock långt ifrån klar för dagen och han serverade även Harrop som ökade på till 3-0 efter 38 minuters spel.

United drog inte ned på tmepot i andra halvlek och endast fyra minuter in i halvleken rivs Mitchell ned i straffområdet och tar själv hand om straffen på bästa sätt och ser till att United gör sitt fjärde mål för dagen. United slog av på takten lite men kunde ändå öka på till 5-0 när Redmond gjorde sitt andra mål för dagen. Det var dock Middlesbrough som skulle få sista ordet när man gjorde ett tröstmål med tio minuter kvar av matchen efter ett inlägg som nickades in.

Manchester United U18 – Middlesbrough U18 5-1 (3-0)

Uniteds mål: Redmond (18, 74), Croskery (31), Harrop (38), Mitchell (49)
United: Henderson – Riley, Barber (Thompson 58), Borthwick-Jackson, Ioannou – Goss, Harrop, Willock (Rashford 45), Croskery, Redmond (Tuanzebe 75) – Mitchell