Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Påminnelse: Supporterträff i Göteborg den 22 mars

Muss West kallar till supporterträff i samband med Uniteds bortamatch mot West Ham den 22 mars. Vi hoppas att vi tillsammans kan stötta vårat lag, Manchester United, även nu när vi upplever en något jobbigare tid för oss supportrar.

Muss West gör ett nytt försök att prova puben Plain Kitchen i Göteborg. Ägaren på Plain Kitchen lovar 20 procent rabatt på mat och ett bra pris några goa ale. Ägaren är mycket mån om att Muss blir stammisar på Plain Kitchen igen.

Plats: Plain Kitchen, Risåsgatan, Göteborg
Dag: Lördagen den 22 mars
Tid: Samling 17.30
Match: West Ham – Manchester United
Övrig aktivitet: Vi tippar matchen och kör en quiz
Anmälan: Per e-post till goteborg@muss.se
Sista anmälningsdag: Måndagen den 17 mars

Väl mött önskar Tobias


Vi passar också på att påminna om att det är en supporterträff i Helsingborg den 26 april »


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.