Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Moyes: Jag känner ingen press

Efter att Manchester United på onsdagskvällen lyckats besegra Olympiakos på hemmaplan med 3-0, och därmed tagit sig vidare till kvartsfinalen med det totala resultatet 3-2, är Moyes väldigt nöjd. Han påpekar att detta var vad klubben gav tillbaka till alla dem som har stöttat honom och spelarna under denna dystra tid. På frågan om han känner sig pressad i sitt arbete förnekar han uppgifter om att klubben skulle vilja göra sig av med honom och säger att det är media som har skapat detta rykte.

David, vad var det bästa med dagens resultat?

”Sättet som spelarna reagerade efter söndagens förlust [mot Liverpool]”, säger Moyes.

”Jag sa till dem under måndagsmorgonen att vi var tvungna att vinna med 3-0 och ge någonting tillbaka till publiken. De [publiken] har varit strålande. De förtjänade det. De förtjänade en bra kväll på grund av att vi inte har gett dem så många bra kvällar den här säsongen.”

”Vi spelade inte bra i Pireus. De gjorde det bra ikväll – de förtjänade det. Spelarna gav allting och kollade aldrig bakåt [på förlusten].”

Moyes känner ingen press på att han kommer förlora sitt jobb, trots att laget förlorade mot Liverpool.

”Jag ser mig själv vara kvar här under en lång tid, men jag har ett otroligt arbete att utföra här och det är en massa saker jag behöver göra för att lyckas men jag kommer inte att lyckas med det direkt. Spelarna visade i alla fall att de hade ett väldigt stort hjärta idag.”

”Jag känner ingen press från klubbens håll. Den kommer ifrån er. Alla mår bra, vi vet vilket arbete som jag måste uträtta. Det är ett stort jobb, antagligen större än vad vi alla förväntade oss när jag började.”

”Spelarna har tagit det här jättebra. Jag får om och om höra att den här eller den där spelaren har fått nog. Jag fortsätter att säga att det är struntprat, och det är det verkligen.”

”Folk försöker att hitta anledningar till att vi inte har varit bra. Anledningen till att vi inte spelat så bra är det faktum att vi inte har spelat så mycket, och det är sanningen bakom det hela.”


Källa: SkySports.com