Biljetter till Bayern München hemma

Supporterklubben har gott om biljetter till Uniteds hemmamatch mot Bayern München i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 1 april, med avspark 19.45 lokal tid.

Supporterklubben erbjuder köp av enbart matchbiljett, till en kostnad av 700 norska kronor. För att få köpa biljett måste man vara medlem i supporterklubben (MUSCS). Den här gången rör det sig inte om en sökperiod utan alla som söker får köpa biljett (med reservation för att biljetterna tar slut).

Klicka här för att köpa biljetter (på United.no) »


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS