Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 13/14 – vecka 13

Angelo Henriquez, Real Zaragoza, är fortsatt skadad och fick kolla på när Zaragoza spelade 2-2 mot Alaves.

Nick Powell, Wigan, spelade hela matchen när Wigan förlorade borta mot QPR med 1-0. I derbyt mot Bolton gick det desto bättre för Powell och Wigan, då just Powell kvitterade på slutet med ett distinkt avslutet i boxen. Wigan fick också en straff på stopptid, men Gomez missade.

Marnick Vermijl, NEC Nijmegen, spelade alla 90 minuter när NEC föll hemma mot Heracles med 1-2.

Bebe, Pacos de Ferreira, gav sitt lag ledningen i 53:e minuten på en stenhård frispark men hemmalaget Belensens kunde kvittera och matchen slutade 1-1. Bebe spelade hela matchen och drog också på sig ett gult kort.

Tom Lawrence, Yeovil, blev utbytt på stopptid när Yeovil överraskade och tog en poäng borta mot Leicester. Men det var nära att det blev tre poäng men Chris Wood kvitterade till 1-1 på stopptid. Spelade sedan 83 minuter i förlustmatchen mot Barnsley som slutade 1-4.

Anderson, Fiorentina, det blev ingen speltid den här gången heller för Anderson när Fiorentina spelade 0-0 mot Sampdoria.

Jack Barmby, Hartlepool, spelade hela matchen när Hartlepool förlorade hemma mot Mansfield Town. Barmby assisterade till Hartlepools första mål. Barmby spelade 57 minuter mot Cheltenham innan han blev utbytt vid ställningen 0-0. Hartlepool förlorade sedan med 0-1.

Tyler Blackett, Birmingham, spelade hela matchen när Birmingham slog Millwall på bortaplan med 3-2. Blackett assisterade till Birminghams andra mål. Blackett spelade även alla 90 minuter mot Bournemouth när det blev förlust med 2-4.
Federico Macheda, Birmingham, var fast på bänken matchen igenom. Macheda fick hoppa in efter 34 minuter mot Bournemouth, Birmingham låg under med 0-4 innan just Macheda reducerade två gånger om.
Tom Thorpe, Birmingham, var inte med i truppen.

Sam Byrne, Carlisle, spelade de sista 20 minuterna i den mållösa matchen med Shrewsbury. Byrne fick sedan 25 minuter på sig att göra mål mot Tranmere men även denna match slutade 0-0.

Will Keane, QPR, var fast på bänken hela matchen när QPR slog Wigan med 1-0. Spelade hela matchen tillsammans med Bobby Zamora men QPR fick bara 1-1 hemma mot Blackpool.

Wilfried Zaha, Cardiff, hoppade in efter 36 minuters spel mot WBA i den målrika matchen som slutade 3-3. Zaha var involverad i Cardiffs kvitteringsmål som kom på stopptid och gjordes av förre Unitedspelaren Mats Daehli.

Sam Johnstone, Doncaster, stod hela matchen när Doncaster föll borta mot Burnley med 2-0. Johnstone hade sannerligen en hel del att göra och höll siffrorna nere. Doncaster tog ännu en seger när man besegrade Leeds borta med 2-1. Johnstone stod som vanligt hela matchen och drog även på sig ett gult kort.

Jesse Lingard, Brighton, spelade hela matchen när Brighton föll borta mot Sheffield Wednesday med 1-0. Gjorde så även när Brighton föll igen, den här gången med 0-2 mot Middlesbrough.

Michael Keane, Blackburn, spelade hela matchen när Blackburn spelade 3-3 borta mot Watford. Keane spelade sedan högerback mot Millwall och det blev ingen bra dag för backlinjen som orsakade straffar, varav en kom från Keane. Dock kom Blackburn tillbaka och kvitterade sent genom gamle Unitedtalangen Joshua King.

Davide Petrucci, Charlton, fick spela sista tio minuterna när Charlton föll med 3-0 mot Derby.

Liam Grimshaw, Morecambe, var inte med i truppen.