Spelarbetyg: United – Bayern München

United lyckades få med sig ett oavgjort resultat mot Bayern München i tisdags, och har nu en glimt utav hopp inför den avgörande bortamatchen nästa vecka.

Defensiven såg väldigt bra ut. Offensiven hade det tuffare. Man lyckades dock göra mål på hörna och att inte förlora, och detta mot ett helt lysande tyskt mästarlag.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
7

Stod emot bra mot de attacker som gick på mål, tyvärr helt chanslös på målet. Bättre på fötterna i denna match, och gav ett stabilt intryck för det mesta.

Phil Jones
7

Kämpade på bra på högerbackspositionen. Var även bra när han sedan fick byta till vänsterkanten efter att Büttner bytts ut.

Rio Ferdinand
7

Var den utav mittbacksparet som såg mest stabil ut, och även stod rätt flest utav gångerna. Hann kanske inte alltid med i farten, men löpte istället på ett smart sätt.

Nemanja Vidic
7

Hade lite svårt med nickspelet i början av matchen, och såg ibland ute att vara på hal is. Lyckades dock på något sätt att rädda flera situationer, och stod för ett alldeles lysande mål.

Alexander Büttner
6,5

Utbytt efter 74 minuter. Han steppade verkligen upp denna match, holländaren. När han fick möta sin landsman på vänsterkanten bommade han igen flertalet gånger. Visst att han inte är den säkraste backen, men förmodligen en utav hans bästa matcher någonsin i United.

Antonio Valencia
6,5

Helt klart godkänd, inte mycket mer än så. Hade ett läge i matchen som oturligt nog inte gick på mål. Fick agera högerback efter att Büttner bytts ut, och klarade att hålla igen.

Michael Carrick
6

Såg inte så jättestabil ut, men klarade det grundläggande spelet bra. Tyvärr så kommer han inte upp i föregående års form. Är ändock inte jättelätt att sticka ut när man knappt får röra bollen.

Marouane Fellaini
5

Tyvärr, Marouane, detta var inte tillräckligt bra. För långt borta i markeringen och såg väldigt slö ut. Får även ta på sig Bayerns mål lite grann, då han lät Schweinsteiger springa förbi lätt och stöta in bollen.

Ryan Giggs
5,5

Utbytt efter 46 minuter. Stod för mycket rutin, men kom ändå inte in i matchen riktigt. Försökte stå för samma typ av avgörande passningar som han gjorde mot Olympiakos hemma utan att riktigt lyckas. Byttes ut i halvtid mot en snabbare speltyp i Kagawa.

Wayne Rooney
7

En bra och stark insats av Rooney. Låg i sin tillbakadragna roll och försökte skapa chanser, och kom även hem och hjälpte till i försvarsspelet som nu nästan har blivit hans signum. Tyvärr ingen utdelning själv, och hans enda riktiga läge var ett skott som gick på täckande försvarare.

Danny Welbeck
6,5

Utbytt efter 85 minuter. Försökte och försökte, men lyckades inte riktigt. Borde ha satt sitt friläge mot Neuer och hade verkligen kunnat gjort bättre än att chippa i det läget. Gjorde dock en stark kämpainsats för laget, och det är ju alltid trevligt att se!

Shinji Kagawa
6

Inbytt efter 46 minuter. Han vet hur man spelar mot Bayern, och det märktes att lite vana fanns där. Var mycket kvick i matchen, och fortsätter han på detta sätt kan han nog väl komma i form. Liten bit ifrån i nuläget dock.

Ashley Young
6

Inbytt efter 74 minuter. Young gjorde ärligt talat inte allt för mycket under den tiden han spelade. Höll bollen bra på högerkanten, men det var inga jättelägen som skapades för varken han själv eller för hans medspelare.

Chicharito
N/A

Inbytt efter 85 minuter. Spelade för kort tid för att kunna betygsättas. Försökte få till lägen i slutet, men detta är svårt som ensam anfallare mot ett kompakt Bayern München-försvar.