Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Påminnelse: Supporterträff i Helsingborg den 26 april

UnitedSyd, tillsammans med UnitedSyd Jönköping och Muss, kallar till supporterträff i Helsingborg den 26 april. Träffen äger rum i samband med Uniteds hemmamatch mot Norwich och under träffen kommer bland annat en Mussresa att lottas ut.

Klubben behöver vår hjälp så vi tänkte köra en fullskalig supporterträff 26/4. Vi har kallat in UnitedSyd Jönköping och Muss kommer också.

Som vanligt har vi rabatt på Unitedburgaren så när du anmäler dig till oss på unitedsyd@gmail.com – ange även att du avser utnyttja rabatten på hamburgaren.
Deadline för anmälan 22 april.

Kick off är klockan 18.30. Vi är på plats från klockan 16. Vi har bokat hela nedervåningen på O’Learys och där finns möjlighet till biljardspel och dart. Och vi hinner köra lite tävlingar och quiz.
Så, boka in och anmäl!
The more the merrier!
Keep the Red Flag Flying High!

Plats: O’Learys Helsingborg, i källaren
Dag: Lördagen den 26 april
Tid: Samling från 16.00, avspark 18.30
Match: Manchester United – Norwich City
Övrig aktivitet: Biljard, dart, quiz med mera…
Priser: Bland annat en Mussresa
Anmälan: Per e-post till unitedsyd@gmail.com, ange om du avser att utnyttja rabatten på Unitedburgaren
Sista anmälningsdag: Tisdagen den 22 april

Mer information finns på Facebook »


Den 26 april kommer det också att vara en supporterträff i Växjö. Mer information om den träffen kommer imorgon.


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.