Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 13/14 – vecka 17

Angelo Henriquez, Real Zaragoza, spelade 62 minuter innan han blev utbytt mot Girona vid underläge 1-0. Zaragoza förlorade till slut med 2-0.

Nick Powell, Wigan, satt på bänken hela matchen och fick se Burnley nå Premier League efter 2-0 mot Wigan. Blev sedan inbytt i paus när Wigan tog emot Blackpool. Det blev dock ännu en förlust med 2-0 för Wigan. Powell var nära att reducera efter en fast situation när bollen kom oväntat till honom. Annars var Powell anonym i en svag insats av Wigan.

Marnick Vermijl, NEC Nijmegen, spelade 58 minuter innan han blev utbytt i förlustmatchen mot Twente som slutade hela 2-5. Vermijl drog dessutom på sig ett gult kort.

Bebe, Pacos de Ferreira, var spellediga under veckan.

Tom Lawrence, Yeovil, gjorde kvitteringsmålet hemma mot Huddersfield men det hjälpte föga eftersom Huddersfield gjorde 2-1 i den 96:e minuten och tog med sig alla tre poäng. Lawrence spelade hela matchen. Det blev sedan en tung fredagskväll för Yeovil som förlorade med 2-0 borta mot Brighton och således åkte ur The Championship. Lawrence spelade 60 minuter innan han blev utbytt, ställningen var då 0-0.

Anderson, Fiorentina, fick ingen speltid när Fiorentina besegrade Bologna på bortaplan med 3-0.

Jack Barmby, Hartlepool, inledde mötet med Morecambe på bänken men kom in med tio minuter kvar och satte tämligen omgående 2-1 för hemmalaget. Detta trots att laget var en man mindre. Spelade sedan 81 minuter i bortamötet med Plymouth. Barmby gjorde Hartlepools enda mål i en match som slutade 1-1.

Federico Macheda, Birmingham, spelade hela matchen när Birmingham förlorade med 2-4 mot Blackburn. Macheda gjorde inget mål men drog väl på sig ett gult kort. Mot Leeds fick Macheda inleda på bänken men efter en timmes spel kom han in, och gjorde också Birminghams enda mål i 1-3 förlusten.
Tyler Blackett, Birmingham, blev utbytt i paus vid underläge 0-4 mot Blackburn. Var sedan inte involverad i matchen mot Leeds.
Tom Thorpe, Birmingham, spelade hela matchen mot Blackburn. Blev sedan utbytt på stopptid på grund av en skada när Birmingham förlorade hemma mot Leeds med 1-3.

Sam Byrne, Carlisle, spelade sista kvarten när Carlisle föll borta mot Peterborough med 4-1. Fick sedan 25 minuter på sig att nå kvittering hemma mot Oldham, men det räckte inte och bortalaget vann med 1-0.

Will Keane, QPR, satt på bänken hela matchen när QPR slog Watford med 2-1. Mötte samma öde i matchen mot Millwall som slutade 1-1, där Millwall kvitterade på stopptid.

Wilfried Zaha, Cardiff, blev inbytt i paus när Cardiff redan låg under med 2-0 och hade en man utvisad borta mot Sunderland. Det blev naturligtvis en övermäktig uppgift och Sunderland vann till slut med 4-0.

Sam Johnstone, Doncaster, höll nollan i bortamötet med Millwall som slutade 0-0. Doncaster hade en man utvisad hela den andra halvleken. Spelade hela matchen även mot Reading där just Reading till slut vann med 3-1.

Jesse Lingard, Brighton, spelade 88 minuter innan han blev utbytt i 1-1 matchen mot Blackpool. Fick sedan förtroendet att spela hela matchen och tur var det eftersom Jesse gjorde sitt mål just på stopptid när Brighton slog Yeovil med 2-0. Lingard blev dessutom utsedd till matchens lirare.

Michael Keane, Blackburn, var inte med i truppen i vinstmatchen mot Birmingham av okänd anledning. Var sedan tillbaka i bortamötet med Charlton och Keane slog till med ett av målen som givetvis kom på en fast situation. Blackburn vann med 3-1.

Davide Petrucci, Charlton, satt på bänken hela matchen när Charlton slog Sheffield Wednesday med 3-2. Spelade sedan tio minuter när Charlton föll hemma mot Blackburn med 1-3. Ställningen var just 1-3 när Petrucci äntrade planen.

Liam Grimshaw, Morecambe, var inte med i truppen i någon av matcherna.