Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mata: Jag ville vinna fler matcher

Juan Mata satte punkt för fotbollssäsongen 2013/14 när han briljant skruvade in en frispark mot Southampton. Mata är nöjd med sin egen insats i United men är missnöjd med antalet segrar som laget tog och han lovar att laget kommer att göra det bättre nästa säsong.

”Idag, det var ett viktigt mål, men inte tillräckligt för en seger, vilket var vad jag ville ha,” berättade Mata efter matchen.

”Personligen är jag ganska nöjd eftersom jag har spelat massor av matcher. Jag har gjort sex mål och gav fem assist också, så jag är nöjd med mitt jobb. Men givetvis ville jag vinna fler matcher. Vi förlorade matcher när vi inte spelade speciellt bra, så jag är inte nöjd med det.

”Jag kommer att jobba nästa säsong för att göra fler mål, få fler assist och göra mitt bästa för klubben. Jag kommer att fortsätta framåt och kämpa för titlarna. Jag är nöjd med de här sex månaderna, men jag ser fram emot nästa säsong för att ha ett helt år för att se hur jag kan prestera och hur vi kan komma tillbaka ännu starkare.

”Jag har varit imponerad av fansen. Även under de sämsta stunderna var de med oss så jag känner att de förtjänar det bästa. Det bästa är att komma tillbaka och vinna troféer för dem. Så vi kommer att försöka göra det nästa säsong.”

Mata passade också på att säga några ord om lagkapten Nemanja Vidic, som ju gjorde sin sista match för Manchester United.

”Jag har haft turen att få spela med honom under de senaste månaderna. Jag är stolt över att ha varit i omklädningsrummet med honom. Han var vår kapten så jag önskar honom det bästa och förhoppningsvis kommer han att spela i många år till.”


Källa: Manutd.com