Lånekollen 13/14 – vecka 21

Angelo Henriquez, Real Zaragoza, inledde på bänken borta mot Murcia men blev inbytt tio minuter in i den andra halvleken vid underläge 1-0. Tio minuter senare kvitterade Henriquez vilket också blev matchens sista mål.

Bebe, Pacos de Ferreira, räddade kvar sitt Pacos de Ferreira i högsta ligan efter 3-1 på hemmaplan. Bebe inledde målskyttet när han satte en frispark i den första halvleken. Bebe blev swdan utbytt på stopptid.

Will Keane, QPR, deltog inte när QPR blev klara för Premier League efter 1-0 mot Derby i playoffinalen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS