Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Vinn resa till Old Trafford i MUSS-mästerskapet 2014/15

MUSS bjuder in alla svenska medlemmar i MUSCS att tävla i MUSS-mästerskapet 2014/15. Kvalificera dig till finalen, via en av säsongens 11 deltävlingar, och tävla om att få se Manchester United live på Old Trafford tillsammans med MUSS. Tävlingen anordnas i samarbete med TShirtsUnited.com.

11 deltävlingar

Under säsongen kommer MUSS att anordna 11 deltävlingar av varierande karaktär. Ibland avgör lotten, ibland står kunskap i fokus och ibland kanske den tävlandes kreativitet sätts på prov. De flesta deltävlingarna kommer att äga rum här på Muss.se, men några kommer att anordnas i samband med lokalföreningarnas supporterträffar. För att kvalificera sig till finalen, och tävla om resan, måste man placera sig topp tre i någon av deltävlingarna, så håll utkik här på hemsidan. Placering 1-3 i deltävlingarna kommer att belönas med pris enligt följande:

  1. Valfri kortärmad t-shirt från TShirtsUnited.com (+ finalplats i MUSS-mästerskapet)
  2. Valfri t-shirt från vår egen supportershop på United.no upp till ett värde av 249 NOK (+ finalplats i MUSS-mästerskapet)
  3. En MUSS-souvenir (+ finalplats i MUSS-mästerskapet)

Den första deltävlingen hittar du här.

Final

I MUSS-mästerskapets final, som vi i MUSS kommer att betrakta som ett SM i United-kunskap, kommer det självklart att vara fokus på att veta mest om United. Den som vinner ska utan att skämmas kunna påstå ”Jag vet mest om United i Sverige just nu!” Mer detaljer om finalen följer, men den kommer att hållas i slutet av säsongen och prislistan är enligt följande:

  1. Ett MUSS resepaket (matchbiljett och boende) till valfri match säsongen 2015/26
  2. Valfri kortärmad t-shirt från TShirtsUnited.com.
  3. Valfri t-shirt från vår egen supportershop på United.no upp till ett värde av 249 NOK.
  4. En MUSS-souvenir.

Total prispott

Den totala prispotten är med andra ord 1 MUSS resepaket, 12 t-shirts från TShirtsUnited.com, 12 t-shirts från supportershoppen på United.no och 12 MUSS-souvenirer.

Regler för deltagande och övriga regler

Medlemskap i MUSS/MUSCS är ett krav. Är du inte medlem kan du bli det här. Du kan tävla samma dag som du anmäler/betalar medlemskap, vi kontrollerar medlemsnummer innan priserna går ut.

Det står varje medlem fritt att tävla i så många deltävlingar som denne önskar. Det går således att vinna fler t-shirts från TShirtsUnited.com och supportershoppen på United.no samt fler souvenirer från MUSS. Man får dock inte fler platser till finalen.

Om jury krävs för att avgöra vinnare i vissa deltävlingar kommer den att bestå av representanter ur MUSS styrelse och redaktionsmedlemmar. Juryns beslut kan inte överklagas.

Styrelsemedlemmar och redaktionsmedlemmar får inte delta i någon deltävling.

Vi har ingen minimiålder för att delta, men skulle man som minderårig vinna finalens resepaket kräver vi att målsman betalar för ett eget resepaket och följer med. Om inte detta krav uppfylls går priset vidare till andraplatsen osv.

Priserna kan inte bytas mot pengar.

Till deltävling 1 »