Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Läs om LVG i Offside – medlemserbjudande på prenumeration

I samband med att Sveriges största fotbollsmagasin Offside publicerar ett längre reportage om Uniteds nya tränare LVG kan vi i MUSS erbjuda våra svenska medlemmar en helårsprenumeration till specialpriset 269:- (ord. pris 399:-).

För att ta del av erbjudandet, som givetvis inkluderar numret med LVG-reportaget, måste du:

  1. Vara medlem i MUSS/MUSCS. Är du inte medlem kan du bli det här. Så fort du registrerat ett medlemskap kan du anmäla dig till prenumeration genom att fullfölja steg 2.
  2. Maila följande uppgifter till marknad@muss.se senast den 7 juli: förnamn, efternamn, e-post, postadress, post nummer, postort

 
 
 
 

Smakprov på LVG-reportaget

VAN GAAL – VEM ÄR DU?

Zlatan Ibrahimovic har kallat honom för en diktator, Johann Cruijff har ansett att den stora frågan är om Louis van Gaal bara »har en eller fler skruvar lösa« och Franck Ribéry menar att han inte hade »roligt en sekund« när holländaren tränade Bayern München. I nästa nummer av Offside har vi bett en av Louis van Gaals vänner – reportern Leo Verheul – att berätta vem Manchester Uniteds nya manager egentligen är.

Den holländske journalisten Leo Verheul lärde känna Louis van Gaal i slutet på 70-talet, då van Gaal var spelare i Sparta Rotterdam och Verheul reportern som bevakade laget. Sedan dess har de hållit kontakten – under van Gaals tränaruppdrag i Ajax, Barcelona, Bayern München fram till dagens förbundskaptensjobb i det holländska landslaget. Under våren 2014 höll de båda vännerna stadig kontakt medan Manchester United förhandlade med den holländska tränaren om kontrakt, resultatet kan du läsa i nästa nummer av Offside: ett stort personporträtt på Louis van Gaal där såväl Johann Cruijff som Robin van Persie uttalar sig om vad de tycker om den omtvistade tränaren. Givetvis ger också Louis van Gaal själv sin syn på Manchester United.

Leo Verheul har tidigare medverkat i Offside med en text om 70-talsikonen Rob Rensenbrink, samt en om Robin van Persie, spelaren han såg växa upp i samma område där han själv bodde en gång i tiden.