Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

MUSS-mästerskapet 2014/15, deltävling 2

MUSS bjuder in alla svenska medlemmar i MUSCS att tävla i MUSS-mästerskapet 2014/15. Kvalificera dig till finalen, via en av säsongens 11 deltävlingar, och tävla om att få se Manchester United live på Old Trafford tillsammans med MUSS. Tävlingen anordnas i samarbete med TShirtsUnited.com och det här är deltävling nummer 2.

Tävlingsuppgift

Surfa in på TShirtsUnited.com och välj den kortärmade t-shirt som du tycker har det bästa trycket. Tävlingen går sedan ut på att motivera varför just detta tryck är det bästa. Motiveringen får vara MAX 140 TECKEN lång (inklusive mellanslag) och ska mailas till tavling@muss.se tillsammans med en länk till det valda trycket. Länken räknas inte in i motiveringens teckenbegränsning.

Deadline: Sista augusti 2014

Hur vinner man?

En jury sammansatt av medlemmar i MUSS redaktion rangordnar sina tre individuella favoritmotiveringar. Poäng delas ut enligt följande, 3 poäng till den bästa, 2 poäng till den näst bästa, 1 poäng till den tredje bästa. Därefter slås alla poäng samman och de tre motiveringar med högst poäng placerar sig på prispallen.

Alla motiveringar är anonyma när juryn poängsätter dem.

Juryns beslut kan inte överklagas.

Priser

  1. Valfri kortärmad t-shirt från TShirtsUnited.com (+ finalplats i MUSS-mästerskapet)
  2. Valfri t-shirt från vår egen supportershop på United.no upp till ett värde av 249 NOK (+ finalplats i MUSS-mästerskapet)
  3. En MUSS-souvenir (+ finalplats i MUSS-mästerskapet)

Undrar du vad en finalplats innebär? Läs mer om tävlingsupplägget i MUSS-mästerskapet 2014/15 här.

Regler för deltagande och övriga regler

Medlemskap i MUSS/MUSCS är ett krav. Är du inte medlem kan du bli det här. Du kan tävla samma dag som du anmäler/betalar medlemskap, vi kontrollerar medlemsnummer innan priserna går ut.

Det står varje medlem fritt att tävla i så många deltävlingar som denne önskar. Det går således att vinna fler t-shirts från TShirtsUnited.com och supportershoppen på United.no samt fler souvenirer från MUSS. Man får dock inte fler platser till finalen.

Om jury krävs för att avgöra vinnare i vissa deltävlingar kommer den att bestå av representanter ur MUSS styrelse och redaktionsmedlemmar. Juryns beslut kan inte överklagas.

Styrelsemedlemmar och redaktionsmedlemmar får inte delta i någon deltävling.

Vi har ingen minimiålder för att delta, men skulle man som minderårig vinna finalens resepaket kräver vi att målsman betalar för ett eget resepaket och följer med. Om inte detta krav uppfylls går priset vidare till andraplatsen osv.

Priserna kan inte bytas mot pengar.

Redan kvalificerade till finalen genom tidigare deltävlingar

Tobias Liljekvist
Hampus Johansson
Lars Johansson