Bilder: Marcos Rojos första träning

Marcos Rojo genomförde på torsdagen sin första träning som Manchester United-spelare. Med på dagens träning var också en hel radda av tidigare skadade spelare.

Jonny Evans var med på träningen, Danny Welbeck var med, Antonio Valencia, Tom Cleverley (som var sjuk i premiären), James Wilson och Anderson också. Robin van Persie deltog också på träningen. Några spelare, Michael Carrick, Luke Shaw, Marouane Fellaini och Jesse Lingard är fortfarande i sjukstugan. Vi hittar heller inte Rafael da Silva eller Sam Johnstone på bilderna, så deras status får ses som osäker. Det framgår heller inte av bilderna om någon eller några av spelarna stod över någon övning eller om de kunde delta för fullt.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS