Spelarbetyg: MK Dons – Manchester United

Efter en match och ett resultat som det igår är det svårt att se någonting positivt överhuvudtaget i ett försök att analysera spelarnas insatser. Inhoppande James Wilson och möjligtvis Adnan Januzaj är de två som undkommer fullständig motorsåg.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea 5
Efter att motvilligt ha sett målen även i efterhand tycker jag inte att David är att beskylla för något av målen. Hans lagkamrater svek honom gång på gång, men att ge ett högre betyg efter en sådan kollektiv usel insats går inte.
Michael Keane 4
Direkt ansvarig till att det andra målet uppstår (tillsammans med Anderson). Övertygade överhuvudtaget inte denna afton.
Jonny Evans 3
Kapten för kvällen, stod för det första målet personligen samt en i helhet riktigt dålig och rörig insats.
Marnick Vermijl 4
Tillsammans med James på vänsterkanten var det inte mycket som skapades framåt överhuvudtaget. Bakåt tillsammans med de andra såg det rörigt, håglöst och stundtals pinsamt ut.
Saidy Janko 4
Utbytt ’45. Fick bara en halvlek att prestera i sin debut men under den tiden skedde inte mycket alls att notera på högerkanten.
Anderson 3
Blir uppgiven vilken vinkel jag än väljer att försöka analysera. Snälla låt detta vara den absolut sista gången vi ser Anderson i klubben.
Nick Powell 4
Utbytt ’60. Hade två stycken tunga och hyffsade skott samt ett par fina längre bollar fram till anfallarna, men fick bara timmen på sig att visa vad han kunde och det var tyvärr inte tillräckligt.
Reece James 4
Uträttade ingenting framåt på sin kant och slarvade i uppspelsfasen så att mål nummer tre kunde uppstå.
Shinji Kagawa n/a
Utbytt ’20. Efter uttalandet från Van Gaal att japanen inte passar på mittfältet i hans filosofi blev kvällen inte roligare av att han tvingades utgå med skada redan efter 20 minuters spel.
Chicharito 3
Det den lilla ärtan visade upp debutsäsongen och en tid efter tycks inte finnas kvar? Fortsätter att göra alldeles för lite när han får chansen och jag har svårt att se honom kvar i klubben efter transferfönstrets stängning.
Danny Welbeck 4
Var hård mot honom liksom hans medspelare i matchrapporten. Kritik förtjänar han tillsammans med de andra men av de mer rutinerade spelarna på planen var han den som i alla fall försökte då och då. Borde verkligen kunna uträtta mer mot ett sådant motstånd.
Adnan Januzaj 4
Inbytt ’20. Kom in i matchen och fick likt tidigare matcher slussas runt i olika positioner. Var främst bakom anfallarna men skapade egentligen bara en farlighet och det stolpskottet resulterade dessvärre inte i mål.
Andreas Pereira 4
Inbytt ’45. Fint inlägg till ett av Wilsons lägen men annars för lite bidrag.
James Wilson 6
Inbytt ’60. Skapar två riktigt vassa målchanser och är den ende spelaren som kan vakna upp idag och inte känna fullständig skam.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS