Lånekollen 14/15 – vecka 35

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, var inte med i truppen när Dinamo blev klara för Europa League-gruppspelet efter 2-1 hemma mot Petrolul. Var tillbaka på bänken i ligamötet med Hajduk Split, toppmötet i den Kroatiska ligan såg ut att sluta med en hemmavinst för Hajduk som ledde med 2-0 innan Henriquez byttes in efter en timmes spel. Cop reducerade för Dinamo med 15 kvar, samme Cop kvitterade sedan i 89:e och på stopptid avgjorde Henriquez för Dinamo och matchen slutade 3-2.

Nani, Sporting, spelade hela matchen när Sporting spelade 1-1 i gigantmötet med Benfica.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, debuterade direkt borta mot Newcastle och kom in i minut 70 vid ledning 2-1 för Crystal Palace. Det blev dock ett oväntat målkalas och när klockan tickade upp mot 95 minuter så kunde Zaha kvitterade till 3-3 efter en tilltrasslad situation där han avslutade behärskat tätt intill stolpen.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, Uniteds unge serbiske målvakt, endast 17 år, har tagit en plats i Vojvodina som tog en ny seger när man besegrade Jagodina med 3-2. Vojvodina ligger nu på en 3:e plats i tabellen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS