Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Supporterträffar

Rapport: Red Devils Landskrona – supporterträff den 16 augusti

Det var 27 anmälda och det kom 24 pers. Det får vara godkänt med tanke på tidig avspark. Vi satte upp flaggor som jag hade fått upptryckta. Stämningen var förväntansfull, men dalade ju längre matchen led. Förlusten sved ordentligt.

Alla var dock positiva till att vi har fått igång en lokalklubb och träffar här i Landskrona. Vi hade en tipstävling som ingen vann denna rundan (potten går vidare till nästa träff). Vi delade ut info om medlemskap i MUSS till de som inte var medlemmar.

Servicen, mat och dryck på O’Learys var lysande.

Nästa supporterträff blir den 27 september klockan 16.00 mot West Ham. Anmälan på e-post till red_devils_landskrona@yahoo.se (mer information om träffen kommer i en separat artikel om några dagar).

Mer information om Red Devils Landskrona finns på Facebook »

/Rolf och Jeanette Carlsson