Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtråd: Manchester United – QPR 4-0

Fyra mål och en hållen nolla. Det finns mycket positivt att ta med sig ifrån matchen mot QPR. Främst är ju en vinst på hemmaplan något efterlängtat, men att få se nyförvärven briljera på det sättet som de gjorde var nog ändå det bästa.

Louis van Gaal var efter matchen nöjd med hur man spelade, men erkänner att man har mycket jobb kvar. Detta är något som han klargjorde för sina spelare både under och efter matchen. Samtidigt kan han inte anmärka allt för mycket då man vann med 4-0.


Läs också:

Höjdpunkter:

  • Viasatsport.se
Publicerat:
2014-09-14,
20.10
Publicerat av:
Simon Sani

Van Gaal: Fantastiskt resultat

När van Gaal fick svara på SkySports frågor är det gradvis positiva svar som man får, men han erkänner att man behöver arbeta på sitt spel och att han som tränare har många småsaker att förbättra.

”Jag tycker att resultatet är fantastiskt, men vi kan bli bättre. Vi hade en väldigt bra nystart.”

”När du får ett 4-0 resultat, måste du vara glad. Som tränare finns det alltid småsaker att förbättra. Jag sa det i halvtid och efter efter matchen.”

Här kan du läsa hela intervjun

Publicerat:
2014-09-14,
19.56
Publicerat av:
Simon Sani

Mata: Det var en viktig seger

Innan di María fick hjälp utav Juan Mata, som även gjorde ett mål i matchen, att översätta engelskan han även den kvicke spanjoren ge svar på några frågor:

”Jag tycker att vi spelade mycket, mycket bättre [idag] än i våra första matcher”, sa spanjoren. ”Från början till den sista minuten försökte vi göra fler mål, och jag tror att det det vi behöver försöka med när vi har dessa spelare.”

Det finns fortfarande möjlighet att hamna på en bra plats i ligan, enligt Mata:

”Vi måste spela bra, vi måste göra mål och vi måste vara kompakta i försvarsspelet.”

”Den [Vinsten] var väldigt viktig för oss. Förhoppningsvis är det här första steget för ett antal bra kommande resultat. Det är en viktig trepoängare och nu måste vi träna hårt under den kommande veckan och förhoppningsvis vinner vi igen nästa vecka”.

Intervju med SkySports

Publicerat:
2014-09-14,
19.46
Publicerat av:
Simon Sani

Di María blev matchens spelare

Ángel di María fick lite hjälp med engelskan av Juan Mata när han skulle intervjuas av SkySports efter segermatchen. Di María, som gjorde ett mål och en assist, sa att han var väldigt glad att han hade fått tillföra med sitt första mål för United hemma på Old Trafford. Mata fyllde på med att han [di María] hade tränat hela veckan och att han gjorde mål på frispark var ingen överraskning.

När han sedan fick priset för matchens spelare log han och sa ”Gracias! Thank you!”.

SkySports LiveBlog

Publicerat:
2014-09-14,
18.58
Publicerat av:
Simon Sani

Fulltidsresultat: 4-0

United tar en bekväm seger mot QPR på Old Trafford. Målen gjordes av di María, Ander Herrera, Rooney och Mata. Assister stod Rooney, Ander Herrera och di María för.

Det var sannerligen en glädje att se United spela som ett lag igen, med många målförsök. Att nyförvärven var så bra som dom var är bara att erkänna något som man inte skulle kunna tro. Blind var säkerheten på det defensiva mittfältet, Herrera var nyttig åt båda hållen och di María, vilken spelare!

Di María stod för en fantastisk match, en match som bara en nummer 7 kan göra. Kunde ha blivit fel mål och Rooney och van Persie varit lite mer kliniska i sina avslutningar.

Även Rojo och Falcao, där den senare blev inbytt, var bra. Falcao fick ett läge som han missade, efter ett skott av Blind, utöver detta var han lite anonym. Rojo följde med bra i offensiven, och höll på att göra en assist, men fick itne tillräckligt att försvara sig mot.

Publicerat:
2014-09-14,
18.01
Publicerat av:
Simon Sani

Halvtid: 3-0

United gick in i halvtidsvilan med en 3-0-ledning. Mål av Di María, Ander Herrera och Rooney gör att man har en ganska stabil ledning. QPR har inte riktigt haft några lägen, förutom då De Gea höll på att göra en blunder.

Publicerat:
2014-09-14,
16.38
Publicerat av:
Simon Sani

Taylor: Van Gaal spelar med fyra backar

Enligt Daniel Taylor från The Guardian ska Louis van Gaal spela med en fyrabackslinje, som jag var inne på i mitt förra inlägg. Ett steg framåt känns det som.

Twitter

Publicerat:
2014-09-14,
16.31
Publicerat av:
Simon Sani

Om dagens startelvor

Yours truly satte inte startelvan helt och hållet. Valencia och Falcao var inte med i matchen. Rafael och Blackett kom in istället. Falcao får börja på bänken, och kommer troligtvis att göra sin debut idag om det inte är något konstigt som händer med startelvan.

I övrigt så hoppas jag på en rak fyrabackslinje, så som van Gaal vill spela. Denna ska då bestå av Rafael, Evans, Rojo och Blackett. Det har kommit förslag på en fembackslinje med Rafael och Blind som wingbacks.

Vad vi bör förvänta oss är i alla fall ett offensivt United, med tunga pjäser som RVP, Rooney, di María och Mata i spetsen. Bara halvtimmen kvar!!

Publicerat:
2014-09-14,
16.13
Publicerat av:
Simon Sani

QPR:s lag

Isla, Ferdinand, Krancjar, Fer och Hoilett. Där är några utav QPR:s startspelare. Övriga uppdateras i toppen av denna sida nu.

Twitter

Publicerat:
2014-09-14,
16.07
Publicerat av:
Simon Sani

Dagens bänk

Uniteds bänk består idag av Lindegaard, Shaw, Fletcher, Januzaj, Valencia, Pereira, Falcao enligt ManUtd.com. Falcao och Shaw får starta på bänken av nyförvärven medan Rojo, Blind, Herrera och di María startar.

Publicerat:
2014-09-14,
16.03
Publicerat av:
Simon Sani

Startelvan är officiell!

United: De Gea; Rafael, Evans, Rojo, Blackett; Blind, Herrera, Mata; Di Maria, Rooney, van Persie

Twitter

Publicerat:
2014-09-14,
16.01
Publicerat av:
Simon Sani

I väntan på startelvorna

Daley Blind, Radamel Falcao och Tyler Blacket anländer till Old Trafford. De ser glada ut, något som bådar gott inför mötet med QPR.

Twitter

Publicerat:
2014-09-14,
15.04
Publicerat av:
Simon Sani

Chefredaktören talar ut

Detta tycker vår chefredaktör om att lägga matcher samma dag som valet till riksdagen äger rum. Förhoppningsvis röstar ni berättigade ändå och får två höjdpunkter denna söndag. Tweeten är inte helt ny, men fortfarande underhållande!

Twitter

Publicerat:
2014-09-14,
14.56
Publicerat av:
Simon Sani

Van der Saar ser fram emot matchen…

… men han är inte i TV-soffan än. Han gör det dock klart att han kommer vara bänkad framför TV:n när matchen väl startar, som den legendar han är.

Twitter

Publicerat:
2014-09-14,
13.59
Publicerat av:
Simon Sani

Undertecknads förhoppning

Följande elva har jag en förhoppning om startar matchen idag, med tanke på skador och andra omständigheter:
DDG; Valencia, Evans, Rojo, Blind; Ander Herrera, di María, Mata; Rooney, van Persie, Falcao

Twitter

Publicerat:
2014-09-14,
13.56
Publicerat av:
Simon Sani

QPR har endast tagit en poäng på Old Trafford

När det kommer till ligaspel har QPR endast tagit en poäng mot United på sex matcher, är det något som bådar gott för United eller känns det dåligt med tanke på alla sviter som bröts förra året? Det är svårt att säga.

Twitter

Publicerat:
2014-09-14,
13.52
Publicerat av:
Simon Sani

SkySports tar upp Rios rutin

Rio har gjort fler matcher i Premier League än vad alla backar i Uniteds trupp har gjort tillsammans, något som är imponerande för Ferdinands del. Dock mindre imponerande för United, och visar vilken brist på rutin det finns defensivt i laget efter att Rio, Vidic och Evra har försvunnit.

Twitter

Publicerat:
2014-09-14,
13.48
Publicerat av:
Simon Sani

Marcos Rojo får äran att vara med på Uniteds officiella matchposter

Att nyförvärvet ska vara med i matchen är det nog ingen tvekan om efter att man har fått se matchpostern som släpptes för en dryg timme sedan.

Twitter

Matchinformation

Manchester United 4
Queens Park Rangers 0
Turnering: Premier League, omgång 4
Tid: Söndagen den 14 september 2014, 17.00
Plats: Old Trafford, Manchester
Publik: 75 355
Domare: Phil Dowd

Matchhändelser

241-0ANGEL DI MARIA
33ROBIN VAN PERSIE
362-0ANDER HERRERA
Assist: Rooney
443-0WAYNE ROONEY
Assist: Herrera
584-0JUAN MATA
Assist: Di Maria

Manchester United

De Gea
Rafael, Evans, Rojo, Blackett
Blind
Herrera, Di Maria
Mata
Rooney, Van Persie

Falcao för Mata (67)
Valencia för Rafael (67)
Januzaj för Di Maria (82)

Avbytare: Lindegaard, Shaw, Fletcher, Pereira

Queens Park Rangers

Green
Isla, Ferdinand, Caulker, Hill
Krancjar, Sandro, Fer
Phillips, Austin, Hoilett 

Traore för Hill (46)
Vargas för Austin (59)
Henry för Sandro (74)

Avbytare: McCarthy, Onuoha, Zamora, Taarabt

Allt om matchen »