Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Manchester United – QPR

När man tog emot QPR på Old Trafford lyckades man vinna med 4-0 och en hel del nyförvärv äntrade plan i sin hemmadebut. Mycket bättre insats än de fyra tidigare tillsammans, bara det av di María som utsågs till matchens bästa spelare.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David de Gea
6

Spanjoren hade inte mycket att göra i matchen, men när han väl fick att göra var han lite på vift. Överlag så skötte han sig som man kan förvänta sig, om man bortser från att han gick bort sig.

Rafael
8

Utbytt 67.Rafael var tillbaka i gammalt slag! Skötte sig strålande defensivt och var med offensivt. Vi får hoppas att skadebekymren håller sig borta ett tag nu, och att formen kan få vara kvar.

Jonny Evans
6,5

Evans hade inte heller mycket att göra denna match, men räddade laget från att släppa in ett mål i första halvlek när De Gea var ute på tunn is. I övrigt var han den mindre bra av mittbacksparet.

Tyler Blackett
7

Idag var den egna United-talangen stabil i försvaret och var involverad i spelat på ett bra sätt. Gjorde ett misstag i andra halvlek som gav Vargas ett läge, men i övrigt höll han en hög nivå.

Marcos Rojo
7,5

Benfica-förvärvet gjorde en bra match och var involverad mycket både defensivt och offensivt. Hittade di María bra flertalet gånger och hjälpte till Blackett i försvarsspelet. Imponerande!

Daley Blind
8

VM Brons i somras och nu debut för United. Debuten var en succé för holländaren, där han tog ett stort defensivt ansvar och hade flertalet öppnande passningar. Kämpar för ett lag som han inte tillhört i mer än i två veckor på ett övertygande sätt.

Ander Herrera
9

Ett mål och en assist, och ett otroligt bra spel. Alla debutanter är bra idag, och Herrera är inget undantag! Kunde ha blivit ett mål till, men man kan inte vara mindre än nöjd med honom för detta.

Ángel di María
10

Utbytt 82.Nu har jag låtit det gå tre dagar från det att matchen spelades, för att jag skulle se om det var mina röda ögon som såg att di María var mycket bättre än vad han var. Motsatsen är bevisad och argentinaren är verkligen bland det bättre jag har sett. Ett mål och en ytterst fin assist. Var inblandad i ytterligare ett mål och kunde ha fått två assist till. Fullständigt dominant i matchen!

Juan Mata
7,5

Utbytt 67.Han var bra idag och fick göra ett mål, men för att jag skulle ge ett högre betyg hade jag velat se honom mer involverad och står för mer passningar i djupled än han gjorde. Kan dock inte klaga över insatsen.

Wayne Rooney
8,5

Involverad i mycket spel, då han hittade di María bra, och fick även stå för ett mål och en assist i matchen. Målet var fint och passningen till Herrera var snygg. Denna väg vill jag se att Rooney fortsätter.

Robin van Persie
6,5

Varnad. Gjorde tyvärr inte så mycket väsen av sig i matchen, där han missade en hel del lägen som en van Persie i form inte skulle ha gjort. I slutet utav matchen kund han ha gjort mål, men valde att passa till Falcao istället.

Falcao
n/a

Inbytt 67. Han fick inte riktigt till det i debuten, med ett par lägen. Han har inte tränat så mycket med laget, och kommer nog igång snart ska vi se. När ha kom in var det bara fokus på honom från publiken.

Antonio Valencia
n/a

Inbytt 67. Försvarsspelet såg inte lika stabilt ut med Valencia på planen som med Rafael. I övrigt inte mycket att tillägga.

Adnan Januzaj
n/a

Inbytt 82. Försökte lite väl för mycket att hamna i målprotokollet, då han sköt på allt han fick läge till, utan att det gav någon vidare utdelning. Behöver höja sig lite.