Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Ten Hag under utvärdering / Förhandlingar med Disney / Forest har fått nog

Dagens Unitedsvep kommer med nyheter angående den nya tekniska direktören Jason Wilcox utvärderande av Erik ten Hags prestation som huvudtränare. Vi kan även rapportera att Manchester United sitter i dyra förhandlingar med Disney om en dokumentärdeal med klubben. I övrigt så har Nottingham Forest fått nog av domarprestationerna.

Wilcox utvärderar Ten Hag

Erik ten Hag kommer att finna sig under utvärdering från nya tekniske direktören Jason Wilcox över säsongens sista månad innan ett sista beslut tas om holländarens framtid i klubben. Wilcox kommer att ge en detaljerad bedömning angående Ten Hags styrkor och svagheter samt huvudtränarens relationer i omklädningsrummet.

Läs mer på telegraph.co.uk.

Förhandlingar med Disney

Manchester United sitter just nu i miljardförhandlingar med Disney om att skapa dokumentärer om klubben. Produktionen skulle fokusera på den framgångsrika tiden under Sir Alex Fergusons ledning.

En affär har fortfarande inte slagits fast då United söker efter bättre villkor, detta efter att Disneys framförande var lägre än vad som först diskuterades mellan parterna när snacket började för några år sedan.

Forest har fått nog

Efter flera kontroversiella domarbeslut under helgens viktiga möte mellan Nottingham Forest och Everton som resulterade i att Forest nekades flera tydliga straffar så släppte klubben kvickt ett uttalande där klubben uttryckte frustration kring besluten, samt informationen att Forest hade varnat domarorganet innan matchen att den valde VAR-domaren var en Luton supporter, något som domarorganet ignorerade. Forest befinner sig såklart i nedflyttningsstriden med just Luton Town.

Efter klubbens arga uttalande så svarade Premier League med ett eget meddelande där det uttrycktes stor besvikelse över Nottingham Forests kommentarer på sociala medier efter matchen, då ligan anser att det aldrig är okej att tvivla på domarnas integritet.

Fotbollsassociationen FA har valt att investigera händelserna, där observationer kommer att tas från ett antal inblandade.

Datum för finalen

Årets FA Cup final mellan Manchester United och Manchester City kommer att spelas den 25:e maj med avsparkstid 16:00 på Wembley Stadium.