Spelarbetyg: Manchester United - Sheffield United 4-2
Fernandes står när flera faller

Idag skulle det väl ändå bara kunna sluta på ett sätt, eller nja, vi vet ju bättre än så. Manchester United gick ut ganska piggt från start mot den gula jumbon på andra sidan och skapade en hel del. Uniteds vana trogen blev det dock en blandad komplott. Vinst med den berömda marginalen tack vare Fernandes. Och ja, det fanns några till som bidrog.

United spelade ganska lätt runt under hela första halvlek, även med några fina djupledningspassningar och avslut. Men vi behöver också se fler och tidigare mål mot ett lag av Sheffield Uniteds status (läs 1-4 mot Burnley senast) även om deras målvakt gör det bra. Det duger inte att pricka målvakten varje gång.

Från ingenstans kommer då Onanas misstag. Det är lite förväntat i dessa tider. Gött då att min gamle hånade favorit tar ansvar och sätter kvitteringen innan halvtid.

I andra halvlek ville vi se en liknande dominans som i första och krydda det med några mål framåt. Några minuter såg det bra ut men sen kom då ytterligare ett baklängesmål. Kanske än mindre förväntat men nu vet vi hur det brukar se ut. Chocken finns inte längre.

Vad händer sedan: Dalot fri, Maguire där, straff, kvittering, nästan 2-3, halvkaos, innan Fernandes slår till igen! Over and out. En bidragande faktor till vinsten idag är de båda bytena på svaga insatser av Eriksen och Antony.

Imorgon kommer vi förstås läsa att Ten Hag är nöjd med alla skapade chanser och segern. Därutöver spänning. Vad mer kan vi kräva liksom?

André Onana: 5

Det är trist att misstagen ska komma nu när det sett bättre ut på slutet. I övrigt fullt godkänd.

Diogo Dalot: 5,5

Borde göra det bättre mot svagt motstånd när han tillåts vara offensiv. Måste göra mål som fri.

Aron Wan-Bissaka: 5,5

På sin ordinarie plats. Irrar runt en hel del känns det som, ibland helt rätt.

Casemiro: 6

Ser ok ut för dagen. Stabil i passningsspelet och fungerar som mittback när motståndet inte är vassare.

Harry Maguire: 7

Verkar vara på sin högre nivå helt klart. Bådar gott för avslutningen och för England.

Kobbie Mainoo: 7

Konsekvent bra i sin bollbehandling och på att sätta medspelare i bra positioner. Han borde dock göra mer själv.

Christian Eriksen: 4

Ser trött i kropp och själ. Känner inte igen honom tyvärr.

Bruno Fernandes: 8

Jodå. Kaptenen gör sitt som vanligt, det mesta faktiskt. Bäst igen. Tung vänster som avgör idag.

Alejandro Garnacho: 5,5

Löper på och skapar lägen. Måste göra mål på de många fina lägen han får enligt mig.

Antony: 4

Börjar någorlunda piggt men sen händer ingenting.

Rasmus Höjlund: 6

Stark och svårt att ta bollen ifrån när han väl får den. Gör till slut ett mål och får med nöd godkänt på det men har han nivån?