Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U21 tog enkel seger på Old Trafford

Ett starkt United tog en enkel seger när man besegrade Sunderland på Old Trafford med 4-0. Adnan Januzaj gjorde hattrick medan Andreas Pereira, som satt på bänken i senaste a-lagsmatchen, också hamnade i målprotokollet.

Ett United med flera etablerade spelare så som Januzaj, Shaw och Anderson hade inga problem med att besegra Sunderland på Old Trafford. Januzaj öppnade målskyttet efter 19 minuter med ett lågt och hårt skott från straffområdeslinjen. Några minuter senare ökar Andreas Pereira på till 2-0 med ett lågt skott efter ett inlägg från Luke Shaw. Januzaj ökar sedan på till 3-0 efter endast 27 minuters spel. United var helt överlägsna i den första halvleken och siffrorna hade kunnat vara större.

Den andra halvleken blev en transportsträcka. United bytte också ut Shaw i halvtid. Visserligen fick vi se en hel del målchanser från båda lagen, bland annat ett stolpskott från Anderson, men matchen var sedan länge avgjord. Januzaj gjorde halvlekens enda mål när han slängde sig och stötte in ett Marnick Vermijl-inlägg med tio minuter kvar. Ben Amos storspelade i Uniteds mål och räddade United flera gånger om när koncentrationen sjönk i United.

Alla i United gjorde en bra match. Januzaj dominerade stort men motståndet var svagt. Shaw såg förstås bra ut i den halvlek han spelade. Annars är det svårt att dra stora växlar från detta men Amos gjorde många bra räddningar och Andreas Pereira fortsätter att producera poäng men dock utan att glänsa spelmässigt.

Manchester United – Sunderland 4-0 (3-0)

Uniteds mål: Januzaj (19, 27, 80), A.Pereira (22)
United: Amos – Janko, McNair, Vermijl, Shaw (Pearson 46) – Thorpe, Anderson (Rothwell 72), A.Pereira, Harrop – Januzaj (Weir 83), W.Keane