U18 föll efter två självmål

U18 hade inte sin bästa dag på jobbet när man föll hemma mot Middlesbrough med 3-0, detta efter tre mål i den andra halvleken varav två var självmål av United.

United började dock matchen bra och hade övertaget i den första halvleken. En trippelchans där Mitchell och Rashford gånger två avslutade var Uniteds bästa målmöjligheter med Middlesbroughmålvakten stod i vägen.

Efter första halvlek var Uniteds ende målskytt i U18-serien, Demetri Mitchell, tvungen att utgå på grund av skada. Det öppnade för Middlesbrough som gjorde 1-0 efter 66 minuters spel, ett självmål från Unitedförsvarets sida. United hade möjlighet att kvittera direkt efter men Rashfords nick träffade ribban. Bara minuter efter det utökade Middlesbrough sin ledning till 2-0 efter en fin lobb från Alex Paterson i Middlesbrough. Matchen punkterades definitivt när United gjorde sitt andra självmål med två minuter kvar av matchen.

Manchester United – Middlesbrough 0-3 (0-0)

United: Dorrington – Reid, Tuanzebe, Williams, Borthwick-Jackson – Riley, Thompson, Redmond, Rashford, Mitchell (McTominay 46) – Croskery (Warren 60)