Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Träningsbilder: Många skadade i aktion

På bilderna från torsdagens träning noterar vi att skadade spelare som Michael Carrick, Marouane Fellaini och James Wilson är tillbaka i träning. Vi noterar också att flera U21-spelare var med på träningen, bland annat Saidy Janko, Marnick Vermijl, Tom Thorpe och Paddy McNair.

Vi ser också att självförtroendet är stort och att man redan förbereder nästa års Community Shield-seger, då spelarna övar på att lyfta skölden. Vi ser att Carrick, Fellaini och Radamel Falcao förstår att ge skölden lagom stor respekt, medan Angel Di Maria, Juan Mata, Robin van Persie och Wayne Rooney misslyckas fullständigt med uppgiften.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images