Lånekollen 14/15 – vecka 40

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, hoppade in efter en timmes spel borta mot Celtic i Europa League men det blev förlust för kroaterna som redan i minut sex hamnade i underläge och kom aldrig tillbaka från det. Fick sedan chansen från start i ligamötet med NK Lokomotiva där Henriquez satte alla tre målen i matchen, varav det andra kom från straffpunkten.

Nani, Sporting, spelade hela matchen när Sporting föll hemma mot Chelsea med 0-1. Fick även 90 minuter i Sportings ligamöte med Penafiel som Sporting vann med 4-0 på bortaplan. Nani gjorde ett av målen, nämligen det sista. Han drog även på sig ett gult kort.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, lämnades utan speltiden när Crystal Palace föll med 2-0 borta mot Hull.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, höll nollan när Vojvodina hakade på i toppstriden efter 1-0 Napredak. Fick även hålla nollan igen när Vojvodina vann med samma siffror över Novi Pazar.

Nick Powell, Leicester, var återigen inte involverad i Leicesters a-lagmatch utan fick nöja sig med speltid i U21.

Michael Keane, Burnley, som spelat med Burnleys U21 tidigare i veckan, fick hoppa in med fem minuter kvar av ordinarie tid borta mot sin gamla låneklubb Leicester. Burnley låg då under med 2-1 men lyckades kvittera på stopptid genom Ross Wallace. Det blev således ett positivt inhopp från Keanes sida.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick chansen från start i CL mot Ludogorets men tog den inte. Real gjorde en dålig match och Hernandez blev utbytt med 25 minuter kvar och ställning 1-1. Benzema, som var Hernandez ersättare, avgjorde matchen på slutet. I ligamötet med Atletic Bilbao blev Hernandez kvar på bänken matchen igenom. Real vann med 5-0 efter tre mål av Ronaldo och två av Benzema.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade hela matchen när Aston Villa föll hemma mot Manchester city efter två ganska sena mål. Cleverley gjorde en bra match men city blev för tunga till slut.

Guillermo Varela, Real Madrid, spelade hela matchen när Real Madrid Castilla slog Barakaldo på bortaplan med 1-0.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS