Lånekollen 14/15 – vecka 43

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, spelade hela matchen i Europa League borta mot Red Bull Salzburg. Dinamo förlorade matchen med 4-2 och var aldrig nära, men Henriquez kan åtminstone glädja sig åt att han assisterade till Dinamos första mål och satte sedan Dinamos andra själv. I ligamötet med Osijek, som Dinamo vann med 5-0, fick Henriquez ingen speltid då han sannolikt vilades.

Nani, Sporting, spelade hela matchen när Sporting förlorade borta mot Schalke med 4-3. Nani gav visserligen Sporting ledningen efter en hörnvariant men en utvisning på en Sportingspelare förstörde kvällen och tyskarna kunde vända och vinna. Nani hann även dra på sig ett gult kort. I ligan vann Sporting med 4-2 mot Maritimo. Nani noterades inte för något mål men gjorde en bra match.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, spelade 65 minuter innan han blev utbytt vid ledning 2-0 borta mot WBA. Hemmalaget kom dock igen och fick med sig en poäng.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, höll nollan när Vojvodina vann med 3-0 mot Vozdovac.

Nick Powell, Leicester, var inte involverad när Leicester förlorade borta mot Swansea.

Michael Keane, Burnley, fick ingen speltid när Burnley förlorade hemma mot Everton med 1-3.

Javier Hernandez, Real Madrid, satt på bänken hela matchen när Real Madrid vann på Anfield med 3-0 utan att förta sig nämnvärt. Cristiano Ronaldo inledde målskyttet innan Benzema satte två snabba. Andra halvleken blev en transportsträcka. Det blev bänken hela matchen för Hernandez i El Classico också.

Tom Cleverley, Aston Villa, har varit spellediga under veckan.

Guillermo Varela, Real Madrid, spelade hela matchen när Castillan vann med 1-0 hemma mot Huesca.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS