Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Ge dig själv och alla du känner The Class of ’92 i julklapp!

Lagom till jul kan vi presentera ett specialerbjudande till dig som är medlem i MUSS. Just nu beställer du den svenska utgåvan av The Class of 92 fraktfritt på DVD till specialpriset 99:- (ordinarie pris är 149:- + frakt).

Hur tar du del av erbjudandet? Enkelt! Klicka här och starta beställningen!

God Jul önskar MUSS tillsammans med våra samarbetspartners Discshop och Universal Sony Pictures Nordic. Glöm aldrig bort att tomten hejar på United!

Den svenska releasen är textad på svenska och innehåller extramaterialet The Making of…

Om The Class of ’92

En cinematisk och inspirerande dokumentär som kartlägger en av vår tids mest fantastiska sporthistorier: den om sex arbetargrabbar från olika bakgrunder och deras explosionsartade utveckling när de fördes ihop för att spela i fotbollsklubben Manchester United. Hur de kom att utgöra ryggraden i internationell fotbolls mest hyllade lag och under hela denna period av makalösa framgångar förblev bästa kompisar.

The Class of ’92 beskriver dessa sex ytterst begåvade unga spelares färd till framgång och global stjärnstatus och sammanför på nytt David Beckham, Nicky Butt, Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville och Paul Scholes så att de kan berätta historien och dela med sig av sina minnen.

The Class of ’92 ger oöverträffad tillgång till och nya inblickar i var och en av de sex personerna samt i denna speciella period av brittisk fotbollshistoria. Innehåller bland annat fantastisk arkivfilm och långa intervjuer med Sir Alex Ferguson, Zinedine Zidane, Eric Cantona och Danny Boyle. En riktig fest för alla United-fans.

Filmen har release den 3 december men kan förbeställas redan idag. Erbjudandet gäller till den 19 december.