U18: Bolton – United 0-2

Uniteds U18 tog andra raka 2-0 segern när Bolton besegrades på bortaplan. Båda målen kom i den andra halvleken och det var Oliver Rathbone och Callum Gribbins som stod för målen.

United var det bättre laget i den första halvleken men hade problem med att skapa de riktigt stora chanserna. Närmast kom Marcus Rashford som träffade stolpen, även om målvakten George Dorrington som för övrigt är på lån från United såg ut att ha koll på den.

I den andra halvleken skulle dock United få utdelning och det var Oliver Rathbone som dundrade in ledningsmålet från distans efter ungefär en timmes spel. På stopptid avgjorde sedan Callum Gribbins matchen med sitt 2-0 mål, framspelad av Marcus Rashford.

En stabil match i slutändan av ett skadedrabbat United.

Bolton – Manchester United 0-2 (0-0)

Uniteds mål: Rathbone (57), Gribbins (90)
United: Henderson – Warren, Tuanzebe, Borthwick-Jackson, Reid – Dearnley (Johnson 65), Scott (Hamilton 70), Gribbin, Redmond, Rathbone – Rashford