Bilder: Träning inför Southampton

På den här veckans träningsbilder noterar vi att tidigare skadade spelare som Wayne Rooney, Jonny Evans, Rafael da Silva och Jesse Lingard deltar. Vi ser också att Joe Rothwell får vara med och träna med a-laget. Det kan också vara värt att notera att Marouane Fellaini inte syns till, vilket gör att vi genast anar oråd. Dessutom några bilder på Sir Alex Ferguson tillsammans med ungdomar.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS