Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 49

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, spelade 78 minuter när Dinamo slog Rijeka hemma med 3-0. Henriquez gjorde ett av målen, nämligen det andra, tidigt i den andra halvleken.

Nani, Sporting, spelade 32 minuter innan han blev utbytt på grund av en skada i bortamötet med Boavista. Ställningen var då 0-0 innan Sporting tog kommandot och till slut vann med 3-1.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, spelade hela matchen i förlustmatchen hemma mot Aston Villa. Zaha var pigg men Palace fick inte till det i de avgörande lägena trots stort spelövertag stundtals. Startade och spelade sedan 65 minuter när Crystal Palace spelade ut Tottenham på White Hart Lane men mirakulöst slutade matchen mållös.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, förlorade med 2-1 i cupen mot Cukaricki och det var andra förlusten mot dom på kort tid. Milinkovic var i vanlig ordning med på planen och spelade 90 minuter. Stod i mål hela matchen när Vojvodina var tillbaka i vinnarspåret när man besegrade Radnicki med 4-3 på bortaplan.

Nick Powell, Leicester, var inte med i truppen när Leicester återigen föll, den här gången mot Liverpool hemma med 1-3. Det ser onekligen tungt ut för Leicester som nu förlorat mot två svaga lag på kort tid. Var med på bänken borta mot Aston Villa men fick ingen speltid när Leicester återigen förlorade, denna gången med 2-1.

Michael Keane, Burnley, spelade hela matchen som mittback mot Newcastle. Matchen slutade 1-1 och Keane drog på sig ett gult kort i matchen. Fick förtroende även borta mot QPR och spelade hela matchen för sitt Burnley. Keane räddade en boll på linjen men fick ändå se sig besegrade med 2-0.

Javier Hernandez, Real Madrid, spelade hela matchen när Real tog emot UD Cornella i Copa Del Ray. Real vann matchen med 5-0 och Hernandez förblev mållös. Dock stod han för en läcker assist till ett av James Rodriguez mål.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade 89 minuter när Villa slog Crystal Palace borta med 1-0. Byttes ut på stopptid för att slösa tid. Spelade sedan drygt en timme innan han blev utbytt skadad mot Leicester vid ställningen 1-1. Villa vann till slut matchen med 2-1.

Guillermo Varela, Real Madrid, spelade hela matchen när Real Madrid Castilla vann med 2-0 borta mot Sestao.

Sam Johnstone, Doncaster, stod hela matchen när Doncaster spelade 1-1 borta mot Barnsley. Fick sedan hålla nollan när Doncaster besegrade Oldham borta med 1-0 i FA-cupen.

Reece James, Rotherham, spelade hela matchen när Rotherham spelade 0-0 borta mot Cardiff.