Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

LÃ¥nekollen 14/15 – vecka 50

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, spelade 65 minuter i den betydelselösa matchen mot Celtic i Europa League. Dinamo vann matchen med 4-3 och Henriquez klev av planen mållös. Fick sedan agera inhoppare i ligamötet med Slaven som Dinamo vann med 3-2. 20 minuter fick Henriquez men lyckades inte hamna i målprotokollet.

Nani, Sporting, missade CL-mötet med Chelsea på grund av en skada. Sporting förlorade matchen med 3-1. Missade även ligamötet med Moreirense som slutade 1-1.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, blev utbytt efter dryga timmen i Palaces möte med Stoke hemma. Palace tog ledningen tidigt men Stoke kvitterade bara minuten efter och inget av lagen klarade av att återta ledningen igen och matchen slutade 1-1.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, har redan tagit juluppehåll. Vojvodina inledde serien starkt men har dalat lite på slutet och ligger nu på en tredje plats i ligan.

Nick Powell, Leicester, fick hoppa in sista 20 minuterna i hemmamötet med Manchester city. Det hjälpte dock inte då Leicester inte klarade av att skapa några större chanser matchen igenom och man förlorade alltså med 1-0.

Michael Keane, Burnley, spelade hela matchen i mittförsvaret när Burnley besegrade Southampton på hemmaplan med 1-0. Bortalaget hann dock med att missa en straff.

Javier Hernandez, Real Madrid, spelade hela matchen när Real slog Ludogorets på hemmaplan i den avslutande gruppspelsomgången i Champions League. Hernandez blev dock mållös i 4-0 segern.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade hela matchen när Aston Villa förlorade derbyt mot WBA med 1-0. Cleverley drog på sig ett gult kort i den första halvleken. Sedan tidigare blev Kieran Richardson utvisad för Villa efter en vansinnestackling på mittplan.

Guillermo Varela, Real Madrid, spelade hela matchen när Castillan slog Real Sociedads dito med 3-1. Varela drog på sig ett gult kort i den andra halvleken.

Sam Johnstone, Doncaster, fick släppa två bollar förbi sig när Doncaster föll med 1-2 hemma mot Gillingham.

Reece James, Rotherham, spelade hela matchen när Rotherham knep en poäng hemma mot Nottingham Forest. Matchen slutade 0-0 och James blev utsedd till matchens spelare av sponsorerna.