Spelarbetyg: Spurs – United

Det slutade mållöst på White Hart Lane efter att lagen haft varsin halvlek men där gästerna borde ha förvaltat något av de fina lägen som skapades. Här följer betyg för spelarnas insatser denna söndag.

Betygsskala: 1-10 där 4 är usel, 5 dålig, 6 godkänd, 7 bra, 8 mycket bra, 9 fantastisk och 10 utomjordiskt bra.

David De Gea
7

När han väl testades gjorde han det bra och höll sin nolla.

Phil Jones
7

Bra insats. Tycks varje gång han spelar i en trebackslinje vara den som hanterar det på bästa sätt.

Jonny Evans
5

Utbytt ’72. Det känns inte tryggt att ha Jonny i backlinjen längre och har en pÃ¥ tok för dÃ¥lig uppspelsfot.

Paddy McNair
6

Utbytt ’76. Startade förvÃ¥nande nog även denna matchen i mitten av försvaret och han gjorde en helt okej insats innan han blev utbytt efter varning.

Antonio Valencia
5

Utbytt ’45. En typisk säker insats, inte mycket att klaga eller prisa. Fick bara en halvlek.

Michael Carrick
7

Bra som vanligt men såg trött ut i slutet och gjorde då misstag då han blev väldigt ensam mot motståndarnas höga press vilket han dock inte enbart själv skall lastas för.

Juan Mata
7

Väljer här att prisa hans mycket fina insats under första 45 då han låg bakom mycket och slog själv frisparken i stolpen som sånär resulterade i mål även efteråt. Försvann ihop med flera andra i andra halvlek.

Wayne Rooney
6

Spelade på mitten återigen där han som många andra idag kom bort i spelet i andra halvlek.

Ashley Young
7

Uniteds bästa spelare. Ständigt farlig och tycks ha återfått självförtroendet.

Robin Van Persie
5

Borde ha gjort bättre vid ett antal lägen i första. Syntes knappt alls i andra halvleken.

Radamel Falcao
5

Borde verkligen ha gjort mål på något av de lägen han serverades och såg trög ut i andra.