Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U18: Man Utd – Man city 5-2

United tog en imponerande seger när man besegrade Manchester city med 5-2 på hemmaplan. United kontrade effektivt bort city som hade stora problem med Uniteds anfallare matchen igenom.

Det var dock city som tog ledningen, och hade den största delen av bollinnehavet. Men på tio minuter hade United vänt matchen efter mål av Redmond och Hamilton, ett resultat som stod sig halvleken ut.

United inledde den andra halvleken bra och redan efter en minut tryckte Williams dit 3-1 efter en hörna där han tog sin egen retur.

city var dock ett ständigt hot och kunde också reducera tämligen omgående. United var dock ständigt farliga i sina omställningar, främst genom Marcus Rashfords snabbhet där uppe, och kunde också utöka ledningen till 4-2 efter timmens spel genom just Rashford efter en lång utspark från Henderson som Rashford hann först på och var kylig i friläget. United gjorde också 5-2 genom inhoppande Zac Dearnley som slog in spiken i kistan på volley efter fint förarbete från Timothy Fosu-Mensah som återigen gjorde en bra match på mittfältet. Bra var också Marcus Rashford som efter lite klen utdelning den här säsongen gjorde mål igen och var dessutom ett ständigt hot i djupled.

Manchester United – Manchester city 5-2 (2-1)

Uniteds mål: Redmond (26), Hamilton (37), Williams (46), Rashford (60), Dearnley (87)
United: Henderson – Reid, Tuanzebe, Williams, Borthwick-Jackson – Riley, Fosu-Mensah (Croskery 90), Scott, Redmond, Hamilton (Dearnley 85) – Rashford