LÃ¥nekollen 14/15 – vecka 3

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, de har ännu uppehåll i Kroatien.

Nani, Sporting, spelade 90 minuter när Sporting slog Rio Ave med 4-2. Nani öppnade målskyttet på straff innan Rio Ave kvitterade. I den andra halvleken gjorde Sporting tre mål och vann till slut komfortabelt.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, spelade 71 minuter när Crystal Palace vände underläge 0-2 till seger 3-2 borta mot Burnley. Zaha gjorde en bra match och var inblandad i flera farligheter. Ställningen var 2-2 när han blev utbytt.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, de har fortfarande uppehåll i Serbien.

Javier Hernandez, Real Madrid, satt på bänken matchen igenom när Real slog Espanyol med 3-0 på bortaplan.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade en timme i förlustmatchen mot Liverpool innan han blev utbytt. Ställningen var då 0-1. Liverpool vann till slut med 0-2.

Guillermo Varela, Real Madrid, var inte med när Castillan slog Getafes dito med 1-0. Målet kom i matchens sista minut. Jag har inte hittat någon anledning till varför Varela missade matchen men jag kan tänka mig att han var avstängd. Han har annars startat varenda match.

Sam Johnstone, Preston, debuterade i 2-2 matchen hemma mot Leyton Orient. Preston ledde två gånger om men kunde inte hålla tätt och fick nöja sig med en poäng.

Reece James, Rotherham, låneperioden har gått ut. Återstår att se om han går tillbaka till Rotherham på lån igen.

Ben Pearson, Barnsley, var skadad och missade matchen mot Doncaster. En match som Barsnley förlorade med 1-0.