Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 4

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, de har ännu uppehåll i Kroatien.

Nani, Sporting, var inte med när Sporting vilade de flesta ordinarie spelarna i cupmötet med Belensenses. Sporting ledde 2-0 men förlorade till slut med 3-2. Nani spelade sedan hela matchen, och drog på sig ett gult kort, när Sporting vann mot Academica med 1-0 på hemmaplan.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, spelade hela matchen när Crystal Palace besegrade Southampton på bortaplan i FA-cupen med 3-2.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, de har fortfarande uppehåll i Serbien.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick ingen speltid när Real besegrade Cordoba med 2-1 på bortaplan efter ett sent segermål på straff av Bale.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade hela matchen när Aston Villa tog sig vidare i FA-cupen via 2-1 hemma mot Bournemouth.

Guillermo Varela, Real Madrid, var inte med i truppen när Real Madrid Castilla slog Fuenlabrada med 3-0.

Sam Johnstone, Preston, stod i mål hela matchen när Preston spelade 1-1 hemma mot Yeovil. Bortalaget tog ledningen i den första halvleken men gamle Unitedspelare Ebanks-Blake kvitterade med kvarten kvar. Var inte med i truppen när Preston spelade 1-1 hemma mot Sheffield United i FA-cupen.

Reece James, Rotherham, hann med åtta framträdanden för Rotherham innan låneavtalet gick ut, sju i ligan och en i FA-cupen. Han startade varje match och spelade 90 minuter i sju av de åtta matcherna och i ligaspelet släppte Rotherham in sex mål på sju matcher. Dock blev det en storförlust i FA-cupen mot Bournemouth med 1-5. Rotherham ligger illa till i The Championship, just ovanför nedflyttningsstrecket, men spelade upp sig under James period i klubben och blev ett mer solitt lag.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley föll borta mot MK Dons med 2-0. Pearson drog på sig ett gult kort i matchen.

Will Keane, Sheffield Wednesday, fick inte debutera i helg då Wednesday redan åkt ut FA-cupen.