Matchtr̴d: Manchester United РLeicester City 3-1

Äntligen fick van Persie och Falcao göra mål tillsammans, och United vann också denna afton mot ett blekt Leicester. 3-1 slutade resultatet, och den holländske tränarenär sannolikt väldigt nöjd.

Ett stabilt United lyckades ta seger mot ett blekt Leicester idag, och tyvärr verkare motståndarna inte vara allt för fokuserade på attgå framåt denna match. Mycket handlade om försvarsspel och trots att man i början lyckades begränsa Uniteds anfall kund man inte hålla det matchen ut. Van Persie öppnade målskyttet i 27:e minuten, och fem minuter senare satte Falcao ett mål signerat en riktig måltjuv. Innan halvtid satte Morgan en nick i egen kasse.

Andra halvlek var rätt sömnig, med ett mål och ett United som gick framåt medan Leicester försökte begränsa skadan.

Överlag ska United vara nöjda med sin insats, och tre poäng.

Publicerat:
2015-01-31,
17.58
Publicerat av:
Simon Sani

Slutresultat 3-1

United tog en stabil 3-1-seger på denna lördagseftermiddag. Van Persie och Falcao gjorde ett varsitt mål för United och Wes Morgan var olycklig som nickade in ett självmål. Leicester gjorde mål genom Wasilewski.

Den mesta aktiviteten skedde under den andra delen av första halvlek, i övrigt kontrollerade United matchen mestadels. Leicester hade svårt att komma förbi Unitedförsvaret i stort, och 4-4-2-uppställningen med en diamant satt som ett smäck idag.

Rapporteraren säger tack och god kväll, återkommer med intervjuer imorgon.

Ha det gött, GGMU!

Publicerat:
2015-01-31,
17.39
Simon Sani

3-1, Wasilewski

Mål efter inlägg ifrån Albrighton från höger, och nick ifrån mittbacken. De Gea var chanslös på nicken.

Publicerat:
2015-01-31,
16.49
Simon Sani

Halvtid 3-0

United har en stabil ledning på 3-0 efter mål av van Persie, Falcao och själmål av Morgan.

Man har spelat stabilt, och fokus har legat i offensiven. Bra rörlighet efter första halvan av halvleken.

Publicerat:
2015-01-31,
16.46
Simon Sani

3-0, Morgan Sjm!

Hörna går på Blind och sedan Morgan in i mål. Otur för Morgan, men dåligt försvar i Leicester överhuvudtaget.

Publicerat:
2015-01-31,
16.35
Simon Sani

2-0, Falcao!

Fem minuter efter gör man 2-0 genom Falcao. Van Persie slår en löpboll till di María som skjuter rakt på Schwarzer. Returen stångar Falcao in mot två försvarare!

Publicerat:
2015-01-31,
16.32
Simon Sani

1-0, RvP!

Blind tar bollen offensivt och lägger en boll över försvaret till van Persie som slår till direkt med högern!

Publicerat:
2015-01-31,
15.11
Simon Sani

Leicester elva och bänk

Elvan är här, med Schwarzer som kugge i målet koch nyförvärvet Kramaric på topp:

Schwarzer, Simpson, Wasilewski, Morgan, De Laet, Drinkwater, King, Vardy, Kramaric, Schlupp, Ulloa