Oväntad förlust för U21

Det blev en oväntad förlust för U21 som mönstrade ett starkt lag på hemmaplan med bland annat Rafael som spelade 90 minuter men som ändå fick se sig besegrade av Fulham med 1-2. Nick Powell gav United ledningen men två snabba mål i den andra halvleken av Fulham förstörde allt.

United fick en smakstart när Fulhamförsvaret slarvade och Weir uppfattade det snabbt och frispelade Powell som med en nonchalant utsida snyggt placerade bollen vid stolproten från straffpunkten.

United hade en ganska lugn första halvlek och Fulham hotade inte mycket. Samtidigt hade United några bra försök att utöka ledningen, men 1-0 stod sig halvleken ut.

United började den andra halvleken bra och Blackett fick en bra chans men målvakten räddade, och på returen var Thorpe framme men missade. Istället kvitterade Fulham från ingenstans och United tycktes inte hämta sig från den chocken innan Fulham också tog ledningen. Båda gångerna var det svagt försvarsspel från Uniteds sida.

United hade dock svårt att komma tillbaka in i matchen, och trots mycket bollinnehav var målchanserna lätträknade och Fulham kunde till slut hålla undan och ta tre poäng.

En onödig förlust från Uniteds sida som ändå kom med ett starkt lag.

Manchester United – Fulham 1-2

Uniteds mål: Powell (7)
United: J.Pereira – Rafael, Thorpe, Blackett, Janko – James, Harrop (Willock 72), A.Pereira, Weir – Powell, A.Fletcher (Grimshaw 79)