Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nytt kontrakt till McNair

Paddy McNair har skrivit på ett nytt kontrakt med Manchester United. Den 19 år gamla nordirländaren har skrivit på för 2,5 år till, med en option på ytterligare ett år.

McNair, som så sent som för ett år sedan inte ens fick speltid i U21, har varit den här säsongens stora sensation i United. McNair fick, mycket överraskande, debutera i hemmamatchen mot West Ham i höstas, då skadekrisen var som värst. Han har sedan dess varit mer eller mindre fast i a-truppen och han har hunnit göra tolv matcher (varav nio från start).

Paddy McNair:Att göra min debut för den här fantastiska klubben tidigare den här säsongen var en dröm som blev sann. Jag är belåten att ha skrivit på ett nytt kontrakt. Jag har kommit fram genom akademin här och jag känner att jag förbättrar mitt spel hela tiden, med hjälp av managern, tränarstaben och mina lagkamrater.

Louis van Gaal:Paddy har tagit sig fram genom leden för att bli en väsentlig del av a-lagstruppen. Han har alla egenskaper för att utvecklas till en toppspelare. Att ta fram unga spelare är väldigt viktigt, både för mig själv och för klubben. jag är mycket glad att Paddy har skrivit på ett nytt kontrakt.