Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: United – Burnley

Tre poäng, tredje plats i ligan och Angel Di Maria. Det är det vi tar med oss från matchen mot Burnley igårkväll. Här följer spelarbetygen från matchen som slutade 3-1 till United.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
7

Kunde inte göra någonting vid målet, men räddade oss precis i inledningen av andra halvlek.

Paddy McNair
6

Kul att han fick starta på positionen där han imponerade mot Cambridge. Hade ett par fina räder upp för kanten och ett tungt skott som låg bakom första målet, men var också med i en backlinje som såg allt annat än stabil ut.

Phil Jones
n/a

Utbytt ‘5. För kort tid för betyg.

Jonny Evans
4

Är det över? Samtliga insatser denna säsong för Evans har det sett rörigt, osäkert och taffligt ut för en som man för några säsonger sedan faktiskt kunde bli en av våra stabila mittbackar över lång tid. Tråkigt men så ser det verkligen inte ut nuförtiden. Kan han till och med få lämna i sommar?

Marcos Rojo
6

Den enda försvararen i truppen som i nuläget inte är skadad eller känns osäker. Han ej med Trippier vid målet men hade annars en godkänd afton. Också han med i den backlinje som såg alldeles för osäker ut vid flera tillfällen.

Wayne Rooney
5

Här måste någonting hända! Var skall han spela? Inte är det på mittfältet i alla fall. Gör om och gör rätt, Louis.

Daley Blind
6

Utbytt ’38. Ensam på mittfältet skulle han återigen ta hand om allt defensivt arbete, gjorde det fram till bytet på ett bra sätt men han behöver hjälp framöver av en mittfältare till.

Angel Di Maria
7

Skulle vilja ge honom en åtta då hans andra halvlek lovade så mycket men första halvleken såg även han inte alls bra ut ihop med alla andra. Hoppas verkligen att han kör vidare på kanten och att det produceras mer poäng från hans fötter framöver.

Adnan Januzaj
6

Såg piggare och mer företagsam ut än tidigare insatser denna säsong. Försökte skapa chanser och såg ut att ha återfunnit det där drivet som vi fick se förra säsongen. Intressant att följa om han kommer att få fler chanser så pass offensivt istället för Mata?

Robin van Persie
5

Förutom straffen som satt perfekt var detta ännu en på tok för ineffektiv och bara ointresserad insats av honom.

Radamel Falcao
5

Utbytt ’73. Vad händer? Är det bara så att det inte kommer att fungera i United? I första halvlek lyckades han inte med någonting och det blev inte mycket bättre i andra. Ännu en gång utbytt för en yngling, säger så mycket..

Chris Smalling
6

Inbytt ‘5. Trots målen som såklart var oerhört viktiga och väl utförda så är hans arbetsbeskrivning att försvara och det lyckades han inte alls med tillsammans med de andra i backlinjen. Skärpning!

Ander Herrera
6

Inbytt ’38. Vill så ogärna skriva någonting överhuvudtaget negativt om kära Ander som fick komma in i en match där han förväntades styra upp mittfältet. När han väl kom in så tycktes Rooney gå ner djupt i planen och Ander flyttades runt på positioner vilket var och är tragiskt att se. En spelare som verkligen borde få chansen ihop med t.ex. Blind och två till som sköter det kreativa framåt.

James Wilson
n/a

Inbytt ’73. För kort tid på plan för betyg.

Res med oss till Manchester!