Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 7

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, har inte haft någon match den här veckan. Spelar på måndag.

Nani, Sporting, spelade hela det oavgjorda mötet med Belenenses som slutade 1-1. Sporting kvitterade på stopptid. Nani drog på sig ännu ett gult kort i matchen.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, har fortfarande uppehåll i ligan.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick ingen speltid när Real besegrade Deportivo med 2-0 på hemmaplan.

Tom Cleverley, Aston Villa, satt på bänken hela matchen när det bedrövliga Aston Villa återigen förlorade. Den här gången med 2-0 på bortaplan mot Hull. Spelade hela matchen när Villa slog Leicester i FA-cupen med 2-1. Det återstår att se Sherwoods planer för Cleverley men känslan är att det är en spelare han gillar.

Guillermo Varela, Real Madrid, spelade hela matchen mot Amorebieta som slutade 1-1. Norrmannen Ödegaard spelade för övrigt en halvlek innan han blev utbytt.

Sam Johnstone, Preston, stod hela matchen när han återigen höll nollan. Preston slog nämligen Chesterfield med 2-0 på bortaplan, starkt hjälpta av en Chesterfieldutvisning redan efter tre minuters spel.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley förlorade hemma mot Fleetwood Town med 1-2. Fick även 90 minuter mot Crawley i en match där Barnsley förlorade med 5-1.

Will Keane, Sheffield Wednesday, spelade hela matchen när Sheffield Wednesday förlorade borta mot topplaget Ipswich med 2-1. Den förre Unitedspelare Marnick Vermijl spelade för övrigt 66 minuter för Wednesday. Spelade första halvlek mot Brighton men blev utbytt i paus med en skada. Matchen slutade 0-0.

Joe Rothwell, Blackpool, blev kvar på bänken hela matchen när Blackpool förlorade hemma mot Middlesbrough med 1-2. Satt på bänken hela matchen när Blackpool spelade 4-4 hemma mot Nottingham Forest.

Saidy Janko, Bolton, debuterade direkt från start när Bolton besegrade Fulham på hemmaplan med 3-1. Det blev en succédebut för Janko, som för övrigt spelade på fyra olika positioner; ytterback och yttermittfältare på båda sidorna, när han gjorde ett mål och en assist. Först spelade han fram till Gudjohnsen med ett inspel från högerkanten där islänningen kvitterade till 1-1. Sedan gjorde han själv 2-1 med ett hårt skott upp i krysset från straffområdeslinjen. Janko blev sedan utbytt med två minuter kvar och då passade Adam Le Fondre på att sätta 3-1 för hemmalaget. Spelade sedan 81 minuter när Bolton föll hemma mot Watford med 3-4.

Ben Amos, Bolton, satt på bänken hela matchen. Det blev bänken även i mötet med Watford.

Jesse Lingard, Derby, det blev ingen debut nu heller för Lingard, som satt 90 minuter på bänken i toppmötet borta mot Bournemouth som slutade 2-2. Dock gorde inhopparna Darren Bent och Simon Dawkins ett mål och två assist tillsammans. Fick sedan chansen från start i FA-cupmötet med Reading. Lingard gjorde en klart godkänd insats och var högst delaktig i Derbys enda mål där han sköt mot mål och bollen touchade på lagkamraten Bent och gick in. Det blev dock förlust med 1-2, mycket på grund av Warnocks utvisning i den första halvleken. Lingard spelade hela matchen.