Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Bilder: Träning inför Swansea

Efter två månaders uppehåll har Manchester United återigen bestämt sig för att tillhandahålla lite träningsbilder. Den här gången noterar vi framför allt att Phil Jones och Robin van Persie tränar med laget samt att Victor Valdes vägrar att låta David de Gea känna på bollen.

Någon förklaring till uppehållet i träningsbilder finns inte, men det var någon som spekulerade i ett missnöje i att bilderna visade att tidigare skadade spelare var tillbaka i aktion. Men det känns aningen långsökt, då Louis van Gaal generellt har varit ärlig när det kommer till skador. (Bilder från förra veckans träning tillhandahölls exklusivt för Manutd.com.)

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images