Bilder: Träning inför Swansea

Efter två månaders uppehåll har Manchester United återigen bestämt sig för att tillhandahålla lite träningsbilder. Den här gången noterar vi framför allt att Phil Jones och Robin van Persie tränar med laget samt att Victor Valdes vägrar att låta David de Gea känna på bollen.

Någon förklaring till uppehållet i träningsbilder finns inte, men det var någon som spekulerade i ett missnöje i att bilderna visade att tidigare skadade spelare var tillbaka i aktion. Men det känns aningen långsökt, då Louis van Gaal generellt har varit ärlig när det kommer till skador. (Bilder från förra veckans träning tillhandahölls exklusivt för Manutd.com.)

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS