Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 8

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, spelade hela matchen när Dinamo besegrade NK Zadar med 2-0. Henriquez lämnade dock planen mållös. Spelade även hela matchen när Dinamo något oväntat tappade poäng mot Osijek i en match som slutade 1-1. Henriquez blev återigen mållös trots 90 minuters spel. Ett gult kort drock han dock på sig.

Nani, Sporting, spelade hela matchen när Sporting besegrade Gil Vicente med 2-0. Nani stod för Sportings 2-0 mål i en match där han också drog på sig ett gult kort.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, spelade inte när Vojvodina återupptog sitt spel efter uppehållet i en match som slutade 0-0.

Javier Hernandez, Real Madrid, spelade tio minuter utan att göra några avtryck när Real komfortabelt besegrade Schalke borta med 2-0 i CL-åttodendelen. Fick ingen speltid när Real slog Elche med 2-0 på bortaplan.

Tom Cleverley, Aston Villa, var inte involverad när Aston Villa föll under nye tränaren hemma mot Stoke med 1-2.

Guillermo Varela, Real Madrid Castilla, gjorde sitt första mål för klubben när de besegrade Barakaldo med 4-0. Varela spelade hela matchen.

Sam Johnstone, Preston, höll nollan när Preston besegrade Scunthorpe med 2-0.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley vann med 2-0 mot Crewe.

Will Keane, Sheffield Wednesday, spelade 72 minuter och gjorde ett av Sheffield Wednesdays två mål när de föll borta mot Derby med 3-2. Keane gav Wednesday ledningen vid ställningen 1-1 men Derby vände och vann.

Joe Rothwell, Blackpool, spelade sista 25 minuterna när Blackpool spelade 1-1 borta mot Blackburn.

Saidy Janko, Bolton, var inte involverad i Boltons förlustmatch mot Nottingham Forest.

Ben Amos, Bolton, fick göra debut efter 65 minuters spel men det blev inte särskilt lyckat då Amos tämligen omgående släppte in mål. Bolton förlorade hur som helst stort mot Nottingham Forest där siffrorna till slut skrevs till 4-1.

Jesse Lingard, Derby, inledde på bänken i bortamötet med Rotherham men kom in vid underläge 3-1. Derby reducerade kort därefter och med tio minuter kvar kvitterade Darren Bent framspelad av Lingard. Han fick sedan komma in med 30 minuter kvar i matchen mot Sheffield Wednesday. Derby låg under med 1-2 när Lingard kom in men vände sedan till 3-2.