Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U21: Sunderland – Man Utd 1-1

Trots spel med en man mindre i över 35 minuter så lyckades United ta med sig en poäng hem från Sunderland. Andreas Pereira gav United ledningen innan Sunderland kvitterade, allt i den första halvleken. Tidigt i den andra halvleken blev Tyler Blackett utvisad men det blev inga fler mål i matchen.

Det var svårspelat i det dåliga vädret i Sunderland men United lyckas ändå ta ledningen efter 20 minuters spel när Andreas Pereira till slut trycker in en retur efter mycket om och men. Sunderland kvitterade med tio minuter kvar av halvleken efter passivt försvarsspel från Uniteds sida. Direkt efter utgick James Wilson med en lårkaka.

I den andra halvleken fick Blackett syna det röda kortet efter en onödig knuff på en Sunderlandspelare i samband med en frispark. Även om Sunderland stod för det mesta av bollinnehavet så försvarade United sig bra och kunde hålla undan och få med sig en poäng hem till Manchester. United leder fortfarande tabellen. Dessutom fick vi se två debutander i Andy Kellett och El Fitouri. Ingen av dom satte något större avtryck på matchen. Dock glädjande att få se Joel Pereira, som är en ung och lovande målvakt, åter mellan stolparna efter en tid med Lindegaard och Valdes. Han behöver definitivt speltid på den här nivån för att utvecklas än mer.

Sunderland – Manchester United 1-1 (1-1)

Uniteds mål: A.Pereira (19)
United: J.Pereira – Love, Thorpe, Blackett, James – Grimshaw, El Fitouri, A.Pereira, Harrop (Goss 46) – Weir, Wilson (Fletcher 39 (Kellett 84))


Källa: www.manutd.com