Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U18 föll borta mot seriesegrarna

Det blev förlust även i den avslutande omgången av serien innan playoff när United reste till Middlesbrough för match mot redan klara seriesegrarna. Hemmalaget vann till slut ganska klart med 2-0.

United, som spelade med en diamantformation, hade få målchanser inledningsvis och det var mestadels hemmalaget som styrde och ställde. United försvarade sig dock bra och tillät inte Middlesbrough att komma fram i några farliga chanser. Med minuten kvar av halvleken får Middlesbrough en hörna och United tappar koncentrationen för en sekund och 1-0 kommer.

I den andra halvleken inleder United mycket bättre och pressar stundtals tillbaka Middlesbrough rejält, men Middlesbroughmålvakten hade ändå en relativt lugn dag på jobbet. Med kvarten kvar så avgör Middlesbrough matchen när Jordan Thompson fäller en Middlesbroughspelare och Wheatley steg fram och gjorde inget misstag från straffpunkten.

United försökte efter det, men kom inte närmare än ett lågt skott från Gribbins som målvakten kunde rädda.

Middlesbrough – Manchester United 2-0 (1-0)

United: Henderson – Reid (Warren 75), Tuanzebe, Williams, Hamilton – Fosu-Mensah – Riley (Dearnley 46), Thompson – Gribbin – Rashford, Croskery (Scott 75)