U18 vann direkt

United U18-lag inledde slutspelet med att besegra West Bromwich på bortaplan med 1-0. Men det satt långt inne och Jordan Thompson gjorde matchens enda mål på stopptid och United stod som segrare.

Matchen spelades i ett högt tempo och det märktes att det var två lag som var väldigt bra. WBA fick första möjligheten, men Henderson räddade bra. United hotade också, och närmast i den första halvleken var Thompson efter en hörna.

United gjorde två byten i paus – med Croskery och Mitchell in istället för Dearnley och Reid – men effekten uteblev. United hade svårt i den andra halvleken att vaska fram några heta målchanser. Men till slut kunde mittfältaren Jordan Thompson, i den andra övertidsminuten, ge United en viktig seger.

West Bromwich – Manchester United 0-1 (0-0)

Uniteds mål: Thompson (90)
United: Henderson – Reid (Scott 90), Tuanzebe, Williams, Borthwick-Jackson – Riley (Mitchell 46), Redmond, Thompson, Dearnley (Croskery 46) – Gribbin – Rashford


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS