Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

A-lagsspelarna avgjorde för U21

U21 befäste sin ligaledning när man besegrade Eveton med 2-1 på bortaplan. Det var de två a-lagsspelarna James Wilson och Paddy McNair som stod för målen innan Everton reducerade på straff i slutet.

United hade återigen ett bra lag på planen när Everton väntade på bortaplan. Anders Lindegaard, Paddy McNair, Adnan Januzaj, Andreas Pereira och James Wilson startade alla. Det var också James Wilson som gav United ledningen redan efter åtta minuters spel. Wilson, som redan haltade efter någon minut, utgick sedan efter 40 minuter på grund av en skada. United utökade sin ledning på stopptid i den första halvleken när Paddy McNair var snabbt framme på en retur och satte elegant 2-0 efter en frispark från Pereira.

Everton hade en del boll, men hade svårt att störa Lindegaard nämnvärt. Domaren gav istället Everton en straff för en boll som tog på Sean Goss hand i slutminuterna. Lindegaard slängde sig åt fel håll och Kenny reducerade för Everton. Hemmalaget hann dock inte med någon rejäl slutforcering och United höll undan i matchen och i toppen av tabellen.

Everton – Manchester United 1-2 (0-2)

Uniteds mål: Wilson (8), McNair (45)
United: Lindegaard – Love, McNair,Thorpe, Kellett – Grimshaw, Goss – Rothwell (Weir 46), A.Pereira, Januzaj – Wilson (Harrop 40)