LÃ¥nekollen 14/15 – vecka 12

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, startade och gjorde ett av målen i Dinamos 4-1 vinst mot NK Istra. Det var 2-0 målet som Henriquez satte och han blev sedan utbytt efter 66 minuters spel.

Nani, Sporting, spelade hela matchen och gjorde ett av målen, på straff, när Sporting vann med 4-1 mot Vitoria de Guimaraes.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, fick ingen speltid när Vojvodina spelade 1-1 mot Radnicki Gis.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick ingen speltid när Real föll borta mot Barcelona med 2-1. Trots tre spelarbyten och underläge blev alltså Chicharito kvar på bänken matchen igenom.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade 25 minuter innan han blev utbytt på grund av en skada i matchen mot Swansea.

Guillermo Varela, Real Madrid Castilla, åkte på sin fjärde raka förlust när man föll mot Rayo Vallecano II med 2-1. Varela spelade hela matchen.

Sam Johnstone, Preston, höll nollan när Preston besegrade Peterborough med 2-0 och tog ännu ett kliv mot uppflyttning. Spelade också hela matchen när Preston fick 1-1 borta mot Barnsley.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley spelade 0-0 mot Leyton Orient. Missade sedan mötet med Preston på grund av en skada. En match som slutade 1-1.

Will Keane, Sheffield Wednesday, är skadad och missade mötet med Wolves som de förlorade med 3-0. Missade även Wednesdays match mot Rotherham där de vände och vann på slutet.

Saidy Janko, Bolton, var inte involverad i Boltons förlustmatch mot Ipswich på grund av en skada. Inte heller med mot Wigan av samma orsak.

Ben Amos, Bolton, stod hela matchen när Bolton föll borta mot Ipswich med 1-0. Målet kom med tio minuter kvar. Var sedan nära att hålla nollan men ett stopptidsmål från Wigan förstörde det när Bolton spelade 1-1 på bortaplan. Amos var dock bra och en av planens bästa spelare.

Jesse Lingard, Derby, spelade de sista 20 minuterna när Derby föll hemma mot Middlesbrough med 0-1. Fem minuter innan Lingard äntrade planen hade Patrick Bamford satt 1-0 för Middlesbrough. Fick sedan chansen hela matchen mot Wolves men lyckades inte göra några poäng, Derby förlorade nämligen mot ett annat topplag i Wolverhampton med 2-0.