Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Majmatcherna spikade

Tevebolagen och Premier League har nu kommit överens och matcherna för maj månad är nu spikade. För Uniteds del har de tre inledande matcherna valts ut för tevesändning, medan. I den sista omgången spelas alla matcher samtidigt, varför bolagen kan vänta ytterligare med att välja match.

Uniteds matcher i maj

  • Lördag 2/5, 18.30: West Brom (H)
  • Lördag 9/5, 18.30: Crystal Palace (B)
  • Söndag 17/5, 17.00: Arsenal (H)
  • Söndag 24/5, 16.00: Hull (B)

Fullständigt spelschema »

United inleder maj med att möta West Brom på hemmaplan. Den matchen kommer att spelas lördagen den 2 maj, med avspark 18.30. United följer upp detta med en ny 18.30-match en vecka senare då man ställs mot Crystal Palace.

Därefter väntar en toppmatch då Arsenal kommer till Old Trafford söndagen den 17 maj. Avspark 17.00 gäller då och det kan mycket väl vara en match som avgör vilket av de två lagen som slutar högst i tabellen.

Ligan avslutas sedan söndagen den 24 maj, då alla matcher spelas 16.00. United avslutar med en bortamatch mot Hull.